Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fogadják el a nők ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fogadják el a nők ha egy férfi 30 felett nem elhízott, de viszonyt puhos?

Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ezen a legkönnyebb változtatni egy kis sporttal. (ha akar)
2019. márc. 7. 21:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát átlagos az alkata, de ilyen puha, puhos, bör alatti szírszövettel rendelkezik
2019. márc. 7. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezen a legegyszerübb vàltoztatni.

Nyilvan vannak akik elfogadjàk, vannak akik nem.

2019. márc. 7. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Egy esetben nem fogadom el! Ha picsorog,de nem tesz semmit!!

Különben nincs bajom a kicsit husisakkal.Párom is pocakos,sosem zavart csak akkor amikor mondja,jajj jajj lekéne fogynom ,közben a gyros a kezében...

2019. márc. 7. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Szír szövettel? :)) Bevándorló? :D
2019. márc. 8. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
4%
Ha nem sportol, akkor nem sok nő fogadja el.
2019. márc. 8. 01:40
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Ezt a szakzsargon úgy említi, hogy "teleszart búvárruha " fazon :)

30 felett azért már illene tudni, hogy nem az alkat, hanem a kisugárzás, a sárm a lényeg. Tény, hogy egy X lábu bojler testel kicsit nehezebb, de nagyon nem ezen múlik.

2019. márc. 8. 02:35
 8/10 anonim ***** válasza:
De vagy viszont.Ezt látni kell,attól függ.
2019. márc. 8. 04:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Edzél rá egy kicsit. Otthon is tudsz, nem kell ahhoz kondiba menni.

Nekem nem jön be. Párom 34 éves és szép, enyhén izmos teste van. Jógázik minden nap, mikor szabadnapos akkor lemegy futni, régebben meg kondizott pár évet.

2019. márc. 8. 06:31
 10/10 anonim ***** válasza:
En nagyon rosszul vagyok ettol, pedig nem vagyok ilyen kockas has fetisiszta meg nincsenek ilyen jarjon heti otszor gymbe es csak csirken eljen elvarasaim. Egyszer volt egy pasi, randiztunk, es neki volt ilyen teste. Ahogy hozzaertem a valla kornyeken ilyen puha volt, es konkretan elfogott az undor.
2019. márc. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!