Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megy fel az "értékük" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy fel az "értékük" a férfiaknak 30 fölött?

Figyelt kérdés

Itt a link a grafikonhoz:

[link]

Azt félig-meddig értem, hogy a 20-as pasiknak miért ilyen alacsony az értékük átlagban. Mert rengeteg van belőlük, a legtöbbjük éretlen és tapasztalatlan az élet minden területén, minden nő minden ujjára jutna egy ilyen tipikus éretlen, de mégis kefélni vágyó kis farok. Gondolom ezt nem kell ecsetelni, ezzel mindenki egyetért.

De a durva az, hogy 30 után miért indul ilyen robbanásszerű növekedésnek a férfiak értéke az ellenkező nem szemében? Talán az érettség, tapasztalat, vagy a pénz, státusz, egzisztencia miatt? Netán a férfiak ebben az időszakban "sármosodnak" ki külsőre le a legjobban? Persze erről mind csak átlagban lehet beszélni, nem mindenkinek ugyanolyan a genetikája.

2019. ápr. 2. 17:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%

Nem megy.

Tudom, nagyon szeretnék ezt hinni a pasik, és igazából működHET a dolog, csak sokan ezt úgy képzelik el, hogy betöltik a 30-at, és onnantól majd a nők maguktól rájuk ugrálnak. Vannak olyan pasik, akiknek ez megy, ők viszont megdolgoznak érte.

Az átlag magyar pasi 30 fölött elkezd tunyulni, pocakot ereszteni, kopaszodni, igénytelenedni, aztán kész. Így ne várja, hogy majd a szexi 20 éves macskák letámadják. :D

2019. ápr. 3. 09:55
 22/25 anonim ***** válasza:

"21" válaszolva

Na pont ez az érvelés ami 30-35 feletti nőnél köszönő viszonyban sincs az igazsággal.

Nem vagyok egy nádszál alkat, próbálom kordában tartani a kilókat így 100kg vagyok 189cm mellé. Kopaszodom ezért nagyon rövidre van nyírva a hajam és szemüveges is vagyok. Azt hiszed ez számít egy 35+ nőnél ismerkedés során? A 20 évesnek talán igen, de van akinek a kisugárzás, a műveltség, a határozottság sokkal többet jelent, főleg aki már megtapasztalta mindkét végletet. Az értékrend igenis változik, van olyan baráti pár ahol a nő többször is mondta, hogy neki a kopasz férfiak nem jönnek be és most egy kopasz férfival van együtt és szereti. Nem ezen múlik, vannak ideálok, a média ezt sujkolja belénk napi 24 órában, de aki megtapasztalja mik a korlátai és mik az igényei az sokkal megfontoltabban választ párt maga mellé.

Ezzel nem azt akarom mondai, hogy ami 20 éves nőnek visszataszító volt az 10 évvel később már tetszik, de vannak olyan előítéletek amik változhatnak az évek múlásával.

Azok a férfiak akik nem előnyös külsővel rendelkeznek, de képzik magukat, intelligensek, megbízhatóak, igenis felértékelődnek azon nők körében akiket becsaptak, átvertek, kihasználtak. Ez a tapasztalat.

2019. ápr. 3. 10:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Most nagyon fennakadtál a kopaszodáson. :D Nyilván az a legkevesebb. A nagyobb gond, hogy sokan totálisan igénytelenné válnak ebben a korban. A kopaszodást azért vettem ide, mert azzal is lehetne kezdeni valamit, ha mást nem is, akkor letolni az egészet a vérbe, de sokan inkább Mézga Gézára fésülik magukat, aztán jólvan. :)))

2019. ápr. 3. 11:48
 24/25 anonim ***** válasza:
76%

Én 30 éves férfi vagyok, de nem hinném hogy ha veszel egy Suzuki Swift-et mondjuk 20+ évesen már a rozsdától is szétrohadva. Aranyozott Lamborghini Aventador lesz belőle.

Ha fiatalon nem vagy sikeres a nőknél akkor kopaszodva, pocakosan "biztos az leszel".

Nem véletlen van itt ennyi férfitöbbletező síró rinya gép. Már néha én szégyellem magam annyira kínos.

2019. ápr. 3. 11:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj de én ebben nem hiszek..ezt tuti valami férfimagazin állítja..azok akik keresettek voltak a húszas éveikben keresettek lesznek azután is ..ahogy a nőkre is igaz..N
2019. ápr. 3. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!