Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellesz/nem kellesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellesz/nem kellesz a férfiaknak?

Figyelt kérdés

2019. márc. 2. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
A páromnak sokminden miatt kellek. A többi férfinak meg foglaltságom okán nem tudok - kellni. ;)
2019. márc. 2. 08:50
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

Első. Ez most olyan, mintha nem is válaszoltál volna. Inkább azt írd akkor, hogy a barátod előtt miért kellettél és miért nem kellettél az előtte lévőknek.

32/f

2019. márc. 2. 09:07
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Najo hogy adjak egy értelmezhető valaszt is, mert nem nagyon érkezik...

Anno sok konfliktusom volt - nyilván a párkapcsolataimban. Különböző okokból. Többnyire én változtam, de engem is hagytak már “cserben”. Akkor azt a kritikát kaptam 2x is két különböző férfitól, hogy nem figyelek rá, neki mi az igénye stb. De hogy nem figyelek rájuk...

Ezen akkor elgondolkodtam és a következő kapcsolatomban változtattam ezen, igyekeztem figyelni a másikra is...

A mostani párkapcsolatom viszont egy igazi hullámvasút volt és igazi tanítómester a párom, olyan értelemben, hogy rengeteget tanultam általa önmagamról. Csak azért nem lett soha szakítás a vége, mert valamiért mindig oda voltunk a problémák ellenére egymásért. Mindketten sok változáson estünk át, mert nincs tökéletes ember ;) de megtanultam mellette türelmesnek lenni, alázatosnak, egómból visszavenni, egészséges önbizalmat megtanulni - és nem nagyképűnek lenni. És sorolhatnám. Lehet, hogy életkori sajátosság is az, ahogy idősödöm, jobb emberré való válás igénye, ezért ha szarul is esett, meghallgattam mik a kritikái velem kapcsolatban (anno ezeket sem birtam elviseni, de kritika nélkül nincs önmegismerés és változásra való lehetőség), és igyekeztem megérteni, felismerni és ezáltal megváltozni.

Mára már teljesen zökkenő mentes a kapcsolatunk, nincs szinte SOHA veszekedés, max enyhe vita de akkor sem dühből vagy egyéb egoista szemléletből fakadó szenvedélytől fűtve.

Mindig van hova fejlődni. Ma már azt gyakorlom hogy MINDEN emberrel szeretettel tudjak zsigerből beszélni stb, mosolyogni ha valaki hozzámszól. Tehát ténylegesen jobb emberré válni. Nyílván a párom tudna most is sorolni dolgkat, miben lehetnék jobb, de hát Istenem. Ezért van az életem, hogy ezt mind megtanuljam! Embernek lenni (vagy nőnek - kinek mi ;)) nem egyszerű lenni. De egy izgalmas út, az biztos!

;)

2019. márc. 2. 09:12
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

Alakul :D

32/f

2019. márc. 2. 09:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok férfinek kellettem eddig, mert nem vagyok nagyon szép, nem vagyok szerencsés alkat stb. Viszont akik megismernek általában szeretnek.

Párkapcsolatban jól működöm, csak eljutni nehéz odáig. Kedves vagyok, vidám,nem veszekszem ok nélkül, nem féltékenykedek, nem "fáj a fejem" imádok szexelni, és alapvetően mindig odafigyelek, hogy a másikat feleslegesen ne bántsam meg. Intelligens vagyok és művelt, lehet velem bármiről beszélgetni, nem kell "szégyenkezni miattam" társaságban.

Viszont azt szeretném, ha valaki nem csak azért szeretne, mert jó természetem van hanem szépnek is tartana. Még huszonévesen akadt azért ilyen, de most már nem igazán. Jelenleg egyáltalán nem ismerkedem, tehát most azért nem kellek a férfiaknak, mert ők sem kellenek nekem. Magamra kell valahogy találnom, mert kezd a külsőmre is kisugározni, hogy mit gondolok magamról, és hogyan is tarthatna szépnek valaki ha én sem tartom magamat annak?

2019. márc. 2. 09:42
 6/15 anonim ***** válasza:
58%
Én azért, mert már nem is akarok kelleni nekik, tehát ők sem kellenek nekem.Egyedül szabadabb, kiegyensúlyozottabb vagyok az életben.100%-os bizalmat sem tudok már nekik több, mint 20 év negatív tapasztalat után megszavazni.gy meg nincs értelme feleslegesen nyűglődni velük.
2019. márc. 2. 10:07
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Ronda vagyok, bunkó és elviselhetetlenül okos tudok lenni. :D
2019. márc. 2. 10:16
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Az egyiknek az volt a baja, hogy keveset keresek, keresett inkabb egy jol kereső nőt

Masiknak hogy nem főzök

Harmadiknak ezert főztem, erre az lett a baj, hogy elkezdett lenezni cselédnek es megunt

Alapvetően viszont a nem kellek oka az, hogy mig a masiknak csak szex kell, addig nekem ennel több, igy nem adom magam, igy akkor nem is kellek, ha nem fekszem le vele

Akiknek eddig kellettem, azok mind "sorstársak"is voltak egyszerre. Pl amikor eljottem a szuloktol es egyedul kellett helyt állnom segitseg nelkul, csak olyan allt mellém es vállvetve küzdöttunk, akinek pl nem voltak szülei, igazabol egymast segitettuk lelkileg is, mindenhogy társak voltunk. Felallni a nullarol stb

Ilyen több is. Pl amikor kulfoldre mentem egyedul, akkor is olyan kulfoldi srac lett a barátom aki egyedul küzd az élet viharában, mint en. Egyutt albérleteztunk, számolgattuk a kajára maradot, üzletekben agyaltunk. Pl export import a ket orszag között, ő a kintiekkel tud profin targyalni en meg a magyarokkal. Stb

Kb akikkel hasonlo a célom azoknak kellek.

2019. márc. 2. 10:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

8. vagyok

Lemaradt az utolso szo.

*akikkel hasonloak a celjaim, sorsom, azoknak kellek CSAK.

Pl az olyan sracok akiket anyuka eltart, ők soha nem kuzdenek velem, lazan zsarolnak olyanokkal, ha neki nem tetszik vmi akkor lelép, nem kuzdenek a kapcsolatert megelhetesert, stb, mint en. Hosszu kapcsolat ilyennel soha nincs nekem

2019. márc. 2. 10:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a zárkózott, visszahúzódó személyiségem miatt. Meg gondolom azért is, mert nem vagyok egy szépség. Kisminkelve talán megütöm az átlagos szintet.
2019. márc. 2. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!