Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy fel az "értékük" a férfiaknak 30 fölött?
Itt a link a grafikonhoz:
Azt félig-meddig értem, hogy a 20-as pasiknak miért ilyen alacsony az értékük átlagban. Mert rengeteg van belőlük, a legtöbbjük éretlen és tapasztalatlan az élet minden területén, minden nő minden ujjára jutna egy ilyen tipikus éretlen, de mégis kefélni vágyó kis farok. Gondolom ezt nem kell ecsetelni, ezzel mindenki egyetért.
De a durva az, hogy 30 után miért indul ilyen robbanásszerű növekedésnek a férfiak értéke az ellenkező nem szemében? Talán az érettség, tapasztalat, vagy a pénz, státusz, egzisztencia miatt? Netán a férfiak ebben az időszakban "sármosodnak" ki külsőre le a legjobban? Persze erről mind csak átlagban lehet beszélni, nem mindenkinek ugyanolyan a genetikája.
"Azt félig-meddig értem, hogy a 20-as pasiknak miért ilyen alacsony az értékük átlagban. Mert rengeteg van belőlük"
Aztán 29 éves korukban jön egy vírus, megöli felüket, és 30-as pasik már kevesebben lesznek?
Ezzel a "felmenő értékkel" csak a sörhasú, antiszoc, flanelinges, enerigaital- és MMORPG-függő huszonéves balfékek hitegetik magukat.
Bár nem értek egyet a grafikonnal de egy tapasztalatot hadd meséljek el. 20 évesen megfeszültem azért hogy egy szórakozóhelyen ehy korombeli lánnyal szóba elegyedjek, mert ha valamit is hibáztam vagy unalmasnak talált akkor egy szó nélkül fordult tovább a következő sráchoz. Ami igenis változik a kor előrehaladtával a nők részéről az a másik fél megbecsülése. Ha azt érzi hogy van benne potenciál, akkor nem halogatja a dolgot hanem tesz is azért, hogy a kapcsolat létrejöjjön.
15 év házasság után elváltam, szebb nem lettem, mégis sokkal könnyebben ismerkedek mint 20 éveim elején. Sőt azt is megkockáztatom, hogy nem is én ismerkedek, hanem engem szednek fel. Balaton környékén nagyon gyakori, hogy nők szólítanak meg, ők teszik az első lépést.Utána persze átpasszolják a hódítás folyamatát a férfi felé, de tesznek azért, hogy helyzetbe kerüljenek. Van olyan kolléganőm akivel 15éve dolgozunk együtt, nagyon csinos nő a mai napig, de már egészen máshogy áll a férfiakhoz mint 20 évesen. Akkor válogatott, ki akarta magát próbálni, semmi kötöttség csak élvezni az életet. 35 évesen jutott el arra a szintre, hogy gyereket akar és egyszerűen nem talál magának olyan férfit aki gyereket akarna tőle. A bulizásra talál embert, ezzel nincs problémája, anyaként nem veszi senki sem komolyan. Eljutott arra a szintre, hogy felhívta az egyik Exét akivel a gyerek kérdés miatt mentek szét és a férfi keményen a szemébe mondta, hogy most már nem akarna tőle gyereket.
Olyan helyen dolgozom, ahol nagyon sok nő vesz körül, és elég sok titokba beavatnak. Nem 30 évesen, de 35 után már nem lehet tovább húzni a családalapítást, ott átrendeződik az a bizonyos értékrend és olyan tulajdonságok is felértékelődnek amik korábban nem vagy kevésbé számítottak.
Végezetül még annyit, hogy a 23 éves unokatesóm összeszedett egy lányt, akivel állítólag nagyon egymásra vannak kattanva, de olyan buta mint a sötét éjszaka. Rákérdeztem, hogy mi lesz 2-3 év múlva amikor előjön a házasság és a gyerek kérdés, erre azt válaszolta a kis p.csös, hogy esze ágában sincs elvennie,pár hónapig kiélvezi amit csak lehet és majd jön a következő. Rákérdeztem, hogy akkor melyik lesz a felesége és a gyerekei anyja? Erre azt válaszolta, hogy még nem tudja, de biztosan nem találkozott még vele......
Ez a szemlélet mindkét fél részéről fennáll 20-30 éves korban, ezért tolódik ki annyira a házasságok és első gyerek születésének ideje.
miért megy fel az értékük?
mert kidolgozzák a belüket. Akkor felmegy. Egyébként automatikusan nem.
bezzeg a nőknek fiatalon kinőnek a melleik és a többi, aztán automatikusan jön a figyelem.
aztán amikor meg elmulik az ingyen előny, akkor sirnak.
pedig nekik is meg van adva a lehetőség, hogy kidolgozzák a belüket
Mert mit vár az egyik és másik fél átlagban?
Férfi: Legyen tetszetős a hölgy szemre (feszes, fiatal) meg ne legyen se proli, se paraszt.
Nőknél: Nyújtson biztonságot a férfi, legyen anyagi háttere, egzisztenciája, érett gondolkodása (meg legyen valami formája).
Ezeknél már szerintem kivehető. Nem az értékük nő, hanem a másik szemében nő az érték ezen értékek miatt.+ általános gazdaságtan, kereslet kínálat.
Ezzel áltatják magukat a frusztrált huszonévesek, akik sikertelenek a társkeresésben. Biztosan csak annyi a probléma, hogy még nem töltötték be a 30-at, de bezzeg ha már igen, akkor már hirtelen olyan értékes és jó pasik lesznek, hogy majd jönnek a nők sorban, akik korábban észre sem vették őket, és egyszerre mind őt akarják majd. :'D
Ezzel egy időben persze, hogy az igazságérzetük még inkább ki legyen elégítve, bemesélik maguknak, hogy a nők, akik eddig őt észre sem vették, 30 után hirtelen megöregednek és már a kutyának sem fognak kelleni.
Így áll helyre a világ rendje, lol.:D
Több oka is van. A férfiaknál az öregedés kevésbé látványos, csak férfiasabbak maradnak, míg a nőknek hamar csökken a szépségük (szokták ezt falnak is nevezni).
Akkor ott van az is, hogy ekkora már a férfiaknak jobban van egzisztenciájuk is, a nőknél pedig 30 körül megváltozik a preferencia, elkezd ketyegni a biológiai óra, és így megállapodnak egy bétább férfival is.
Hany eves vagy, es milyen/hany eves nok "szednek fel"?
"13" vagyok
39 éves vagyok és 35-40 közötti nők találnak be elsősorban de a 40+ is előfordul. Ha az ember lemegy egy olyan szórakozóhelyre ahova nem a tinik járnak és nem fordul be a fal felé akkor nagyon könnyen szóba lehet elegyedni a nőkkel, és tapasztalatom szerint egyáltalán nem elutasítóak. Ez személyes tapasztalat, de lehet hogy csak velem fordult a világ. :)
Azért arról ne feledkezzünk meg, hogy a kor előrehaladtával az elvárások is nőnek.
Példák:
- Jogosítvány:
Ha 18 évesen már jogsid van az menő.
Ha 22 évesen szerzed meg, az már semmi extra.
Ha 28 évesen nincs, akkor gáz vagy, mert ez már "tök alap"
- Lakás:
Ha 20 évesen otthon laksz, nem baj, még tanulsz. Ha már van lakásod, akkor király vagy.
Ha 25 évesen otthon laksz, már azért nem túl jó, de még elmegy. Ha már van lakásod, akkor előny.
Ha 30 fölött otthon laksz, akkor életképtelen lúzer vagy a társadalom szemében. Ha pedig van lakásod, akkor mire vered a melled, ez a minimum.
- Csajozás:
15 évesen szexeltél? Menő király srác vagy!
18 évesen szexeltél? Hát oké.
20 felett még szűz vagy? Lúúúzer!
Érted már? A kor önmagában nem fog segíteni rajtad. Ugye a nőknél való vonzalom három tényezőn alapul:
1) Külső. Ez genetikától függ. Valaki férfiasabb lesz, valaki elpuhultabb.
2) Személyiség. Ahogyan a csajokkal tudsz bánni. Vonzó viselkedés, alfa hozzáállás. Ez a tapasztalattal jön. Minél több nőd volt/minél többet voltál velük, annál vonzóbb leszel a nők szemében.
3) Pénz. Lakás, autó, jövedelem.
Összegezve: Ha te egy huszonéves srác vagy, aki rosszul néz ki, nincs pénze és még a viselkedése is bétás, akkor a korod növekedésével nemhogy jobb, hanem rosszabb helyzetben leszel.
A problémát tovább fokozza, hogy az embereket qrvára nem érdekli, te hogyan érted el az eredményeidet. Kizárólag az a fontos, hogy MIK azok. A csajokat nem érdekli, hogy te a lakásodért 10 évet spóroltál és kőkeményen dolgoznod kellett érte, vagy a pénzes szülők alád rakták. Nem érdekli, hogy azért vagy-e izmos, mert szuper a genetikád, és már attól kigyúrt leszel, ha felemelsz egy poharat, vagy vért kell izzadnod a konditeremben, kilószámra fogyasztod a táplálékkiegészítőket és lézerpontos étrendet kell tartanod. Nem érdekli őket, hogy azért vagy menő, mert teljes családban nőttél fel, mindig volt előtted jó férfiminta és az élet alanyi jogon megadta ezt, vagy többezer órát és többszázezer forintot kellett magadra fordítandó, hogy rendbe tedd magad pszichésen.
Úgyhogy tanácsolom minden álomvilágban élő, hamis reményt tápláló incelnek, hogy ébredjetek fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!