Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én úgy tudtam, hogy egy nő csak érzelmi alapon létesít szexuális kapcsolatot! Igaz ez?
Normális esetben egy nőnek is van szexuális vágya. Ő is megkívánhat egy pasit, akár az első találkozás alkalmával is, és ha csak nem ragaszkodik a társadalom által elvárt plusz körökhöz, le is fekhet a pasival az első randin.
Aztán vagy akar második randit, vagy nem.
Tény, hogy a nőknél az érzelmi dolgok sokkal hangsúlyosabbak egy kapcsolatban. Egész más tud lenni a szex azzal, aki érzelmileg közel áll hozzánk. De ettől még lehet egy vad, szenvedélyes együttlétünk olyannal is, akivel egyébként semmilyen körülmények között nem kötnénk össze az életünket.
Ha egy nő bármilyen életkorban feltűnően sűrűn váltogatja, "falja" a pasikat, akkor valószínűleg önbizalomhiánya van, és éppen ezért jól esik az egójának a hódítás. Mivel nincs tartósan párkapcsolatban, ezért nem hinném, hogy joga lenne bárkinek is ítélkezni. Ha pasi csinálja ugyanezt, az valahogy sokkal természetesebb, pedig ugyanarról szól, pláne egy bizonyos kor fölött.
Nem kell ítélkezni, már nem a középkorban élünk, és egyenjogúság van, ebben is.
Én egyébként megértem aki a kérdésben szerepel, ő viszont pont ellenkezőleg van, lehet hogy megunta a tartós kapcsolatokat meg a válással járó hercehurcát. Tehát ő megkapta akiket szeretett, csak vége lett, és egyelőre nem akar többet ennél.
Az viszont nagyon érdekes, nem tudom, mennyire jellemző az, hogy egy nőnek 40 éves kora felett növekszik meg a libidója.
Ezek után el lehet képzelni egy olyan férfit, akiben egész életében, kamaszkorától kezdve tombolnak a hormonok, egy éhes medve hozzá képest árva nyuszi, és nemhogy nem kapja meg azt a nőt, aki tetszik neki, de még szexhez sem jut ilyen alkalmi kapcsolatokból, mert valamilyen okból kifolyólag nem sikerül neki semmi a nőket illetően.
Női kapuzárási pánik. 10 év múlva már kivel szexeljen? Ettől még nem biztos, hogy nem szeretné érzelmi alapon, de gondolom feladta. Egy idő után az ember rájön, hogy a herceg fehér lovon sosem fog eljönni, főleg nem 50 éves nőért. Csak szexre megkaphat egész jó pasikat is.
Amúgy 40 éves koromban volt egy olyan évem, amikor ha nincsenek bennem gátlások, éjjel-nappal szeretkeztem volna. De pont az érzelmi oldala miatt nem tudtam kiélni ezeket a vágyaimat. Brutális volt az az egy év, még tinédzser koromban sem voltam ilyen szexéhes. Aztán egy év alatt lehiggadtam és végre egyáltalán nem kívánom a szexet. Remélem így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!