Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tereljem szexuális irányba az alakuló kapcsolatot a pasival?
Adott egy nagyon helyes pasi, találkozgattunk párszor, de én egyelőre még nem akarok semmi komolyat, senkivel, így vele sem. ( hosszú kapocsolat vége utáni feltöltődés-állapotban vagyok) .Még nem történt sem csók,sem semmi , nekem úgy tűnik, a pasi komolyabban gondolja,mint csupán szex, ézért nem is nyomul annyira. Máskor örülnék neki,de most ez a helyzet.
Viszont nekem csak a szexuális kapcsolat megfelelne vele,de nem állhatok elő neki ezzel. Hogy terelgessem abba az irányba, mégis?
De azt csak én nem értem, hogy meg se csókolta a kérdezőt, de ő már szexelne vele?
Véletlen tegnap is volt egy hasonló kérdés. Ott sem történt semmi, de a kérdező szintén befeküdne alá. Kreativitás az egekben.
"Nagyon izgatonak talallak es benne lennek minden joban, de jelenleg nem szeretnek egy ujabb, testisegnel komolyabb kapcsolatot kezdeni."
- hatasszünet -
"Ha ez nem felel meg elvarasaidnak, akkor sajnalom, hogy raboltam az idödet, de örülök, hogy megismerhettelek, elveztem a tarsasagodat es sok sikert kivanok a tovabbiakban. Ha ez viszont megfelel neked is, akkor most mar nem szükseges, hogy uriemberkent viselkedj es ne fogd vissza magad!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!