Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak. Benneteket zavarna, ha a bartnőök nem akar veletek szexuális kapcsolatot létesíteni?
Engem nem zavarna.
Elküldenèm, és keresnèk mást, aki lefekszik velem.
Hát nemtudom. Én ennyit nem hiszem hogy várnék. Lányként. Gondolj bele, ott van melletted akit szeretsz, akihez vonzódsz, 5 hónap, rózsaszín köd minden adott, pettingeltek és akkor ott vége. És nem az hogy 2 hét után erőlteted. Hanem 5 hónap. Biológiailag mindentt adott. Felnőttek vagytok tehát nem tinik. Ez olyan minta elmennél egy futóversenyre, te vezetsz mar majdnem első vagy és akkor a cél előtt megállsz hogy te ezzel is megelégszel.
Beszélgess vele erről. Ne erőltetve de azért hogy érezze ez komoly.
Nem lehet amúgy hogy fél vagy van valami traumája? Pettingelésnél te ki vagy elégítve?
Én 25 vagyok, barátnőm 23, szintén szűz volt két héttel ezelőttig. Mi január elején jöttünk össze. Az elején megmondtam neki, hogy tudom hogy szűz, ezért nem várom el, hogy mondjuk a második randin lefeküdjünk. Aztán kb 1 hónap után megmondtam neki, hogy felnőtt férfi vagyok és vannak bizonyos szükségleteim, meg beszéltem neki erről, hogy nem kell egyből a lecsóba csapni, vannak különböző fokozatai, stb.
Utána két hétig négy-öt alkalommal eljutottunk odáig, hogy elvegyem a szüzességét, előtte volt pl legelső alkalommal, hogy csak a melltartóját vette le és a melleit csókolgattam, addig jutottunk, aztán legközelebb már mindent és ki is nyaltam, aztán legközelebb már ő is szopott, stb.
Egyébként egyrészt szerintem a barátnőd vonzalmával is baj van irántad, másrészt viszont te sem viselkedsz túlságosan férfiasan. Állj már ki magadért, mondd el mit vársz el tőle, milyen vágyaid vannak és add értésére, hogy azt akarod teljesítse őket. Így nem tud felnézni rád, nem tud téged tisztelni = nem is tud hozzád vonzódni. Ő is egy erős, férfias, domináns férfit szeretne, akihez tud vonzódni, akire fel tud nézni. A nőket ez beindítja. Az nem ha kéztördelve, mézes-mázaskodva, kedveskedve-udvariaskodva várod, hogy ő mikor fogja azt mondani, hogy "Készen állok.". Lépj, legyél te az aktív, legyél te a kezdeményező, legyél te a férfi.
Szia!
Egy egészséges 23 éves nő, ha már együtt van 5 hónapja a barátjával és az valóban szereti, kívánja a szexuális és lelki együttlétet is.
Ilyen esetben, amikor ennyire türelmes vagy hozzá meg ő sem kapkodja el, nem lehet arról beszélni, hogy "csak a testiség"
Ha szeret, mindenestül szeret.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!