Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 180cm / 88 kg kövérnek számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180cm / 88 kg kövérnek számít a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Kb 15 randim volt. Egy se volt sikeres ! Ezek a nők közűl nyolc mondta azt hogy nem tudja velem elképzelni mert testalkatra nem vagyok az ideálja. Más más fogalmazással de lényegében ezt mondták oknak. Volt amelyik annyira közvetlen volt hogy megkérdeztem hogy akkor mennyi az annyi súly ami szerinte normális a férfiaknál ? A válasz az volt 65-70 kg ! 😀 Majdnem el röhögtem magam ezen. De hát ilyenek a mai lányok.
2019. ápr. 1. 14:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Én mondjuk azon is csodálkozom, hogy hogy jutottak el a randira úgy, hogy nem figyeltek fel a testalkatodra? Netes társkeresés? Mert akkor lehet jobb, teljes alakos fotókat kéne feltenned.
2019. ápr. 1. 15:16
 12/24 anonim ***** válasza:
38%

180 centihez az ideális testsúly 70 kg.

Ez alapján rajtad 18 kg felesleg van, ami nem kevés. Akkor sem, ha ennek egy része izom. De ha a nők ennyire elutasítóak veled, akkor vagy nagyon nem szerencsésen hízol (mellre és csípőre, nagy fenék, plöttyedt zsírhas), vagy nincs rajtad izom.

Erre a bojler testre Alekosz a remek példa. Elvileg nem kövér. Gyakorlatilag undorító a teste.

2019. ápr. 1. 15:16
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

"180 centihez az ideális testsúly 70 kg."

Mondjuk azért bőven nem, max ha valaki egyáltalán nem izmos. A tényleg ideális, kidolgozott izomzattal, az 75 és 80 között lenne valahol.

2019. ápr. 1. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem kövér, de a mostani megítélés szerint túlsúlyos (BMI)

Egy puhácska fiún nem szép, de egy izmos sportolón elfér ennyi plusz.

Férfiaknál a mai ideál: magasság-100

Nőknél: magasság-110

2019. ápr. 1. 15:49
 15/24 anonim ***** válasza:
29%

Fú én el nem tudnám képzelni hogy gyufaszál vékonyságú ecsetfejű pasim legyen. Szerintem a te magasságod és súlyod pont jó. Főleg ha edzel is. Lehet csak olyan csajokat fogtál ki. A mai fiatalsag válogat.

31N

2019. ápr. 1. 15:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem akarok 83 kiló lenni D:
2019. ápr. 1. 16:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Pont úgy.

A kérdező egyáltalán nem fogadja el, hogy milyen az alkata. Picit magasabbnak, picit vékonyabbnak hazudja magát, előnyös fotók, vagy régebbiek.

Aztán élőben elég nagy csalódás a nőknek, hogy a "sportos testalkat" egy jóllakott óvodás.

2019. ápr. 1. 16:46
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Így látatlanban nem tudom megmondani mert ez a súlyod eloszolhat sokféleképpen rajtad. De szerintem nem számít soknak férfinél 88kg. Én magam 130 kg vagyok 186cm mellé, mégse tartanak kövérnek, de hozzá teszem pár éve erősportokat végzek. De figyelj most ez relatív van akinek az erősebb férfiak jönnek be, van akinek a vékonyabbak.
2019. ápr. 1. 17:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Jó hát nem kötelező, de úgyis hízni fogsz még :)

2019. ápr. 1. 17:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy kép sokat segítene véleményt mondani!

N

2019. ápr. 1. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!