Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas nőnek tényleg nincs esélye még a magas férfiaknál sem?
Tényleg nem lehet nőies egy magas nő a magassága miatt, mindegy milyen testalkata, személyisége, öltözködése van? Csak nála jelentősen alacsonyabb, fétises férfiaknál lehet esélye, vagy azoknál, akik csak "kipróbálnák"?
Nem extrém magas nőkre gondolok, hanem olyanokra, akik nem a "pici, cuki, ölelnivaló" kategória, mondjuk 175cm felett, szóval akiknél a férfiak többsége még így is magasabb legalább pár centivel.
178 magas volt a leghosszabb kapcsolatom. 180 vagy az alatt azért még nem vészes annyira.
32/f
197 cm magas vagyok és sok mindent megadnék egy 180 cm-nél magasabb barátnőért. (Még valamennyire a 176-179 is magasnak számít, bár nekem nem annyira.)
Egyszer voltam egy 182 centis lánnyal, akibe nagyon bele voltam zúgva, de sajnos csak fél évig voltunk együtt. A szex is nagyon jó volt vele, tetszett hogy kb. egy szintben vagyunk a legtöbb pózban és egymáshoz illünk testméretileg. Nagyon kedves, bújós lány volt és tetszett neki, hogy mellettem kicsinek érezheti magát méretre, mert amúgy sokszor nem szerette, hogy olyan magas.
Ez már kicsit hülyeség vagy túlzás is talán, mert nem csak a magasság számít, de azért én legszívesebben egy szintén magas nővel alapítanák családot, lennének majd gyerekeim is.
Jajmár. Attól, hogy néhány komplexusos idióta gyökér szerint az egyetlen igazság az ő véleménye, és képtelen felfogni a picinyke agyával, hogy többfélék vagyunk, még nem lesz igazuk. Akármennyi magas nőt ismertem eddig, egyiknek sem volt soha gondja a pártalálással. Én meg pont a magas nőkre "utazom", ha igaz lenne, hogy nincs esélyük, akkor csak örültek volna valamennyire, amikor kezdeményeztem náluk, de simán visszautasítottak :D
És még mindig fenntartom, hogy amelyik nő azt gondolja, hogy csak a magassága miatt nem kell senkinek, jöjjön hozzám :D Mármint nem feleségnek... egyelőre :D
Egy magas férfi
Még a nálam alacsonyabbak is jönnek rám, nemhogy a magasabbak... :D
Szóval ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!