Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas nőnek tényleg nincs esélye még a magas férfiaknál sem?
Tényleg nem lehet nőies egy magas nő a magassága miatt, mindegy milyen testalkata, személyisége, öltözködése van? Csak nála jelentősen alacsonyabb, fétises férfiaknál lehet esélye, vagy azoknál, akik csak "kipróbálnák"?
Nem extrém magas nőkre gondolok, hanem olyanokra, akik nem a "pici, cuki, ölelnivaló" kategória, mondjuk 175cm felett, szóval akiknél a férfiak többsége még így is magasabb legalább pár centivel.
A "kevésbé vonzóak" és "nincs semmi esélyük" között azért széles a spektrum.
Általánosságban a legtöbb férfi az alacsony nőket tartja vonzóknak és sokkal kevesebb férfi tartja a magas nőket vonzónak, pláne komoly kapcsolatra.
Ennek a kisebbségnek egy része valamilyen lábfétises gyökér, aki a magassággal járó nagy lábakra gerjed vagy komplexusos alacsony férfi, aki magas nővel kompenzálna.
Ezeket kizárva marad egy kis számú csoport, akiket nem érdekel a magasság vagy pont a magas nők tetszenek nekik.
Ebből a már nagyon leszűkült csoportból aztán TE zárod ki a nálad alacsonyabb pl 175 centis férfiakat, mert azokhoz meg te nem vonzódsz.
És akkor még nem került képbe a magasság mellett a többi külső tulajdonság.
Ami 2 oldalú dolog, a fenti kis csoportból a magasság mellett a többi külső tulajdonsagnak is passzolnia kell mind2 irányból a vonzalomhoz.
És ekkor jön még tovább szűkitve a jelölteket az igazán foltos dolgok, mint a személyiség, összhang.
Szóval röviden összefoglalva eleve neked csak nálad magasabb férfi kell, akiknek csak kis részük tartja vonzónak a magas nőket, nem lábfetisiszta vagy hasonló aberrált és tetszetek egymásnak belsőleg és külsőleg is és nem ciki neki nyilvanosan mutatkoznia veled.
Ezek így leszűkítik a lehetőségeket.
De azért a világ nagy, sok férfi van, fogsz találni, nálad magasabb, normális, férfit, akinek te fogsz tetszeni. :)
Csak arról van szó, hogy amíg a kis cuki lányok a népszerűek, addig a magas lányoknal sokkal kevesebben próbálkoznak.
De azért nekik is udvarolnak, lesznek jelentkezők, mégha kevesebben is.
"Ebből a már nagyon leszűkült csoportból aztán TE zárod ki a nálad alacsonyabb pl 175 centis férfiakat, mert azokhoz meg te nem vonzódsz."
Te már csak tudod, hogy én kihez vonzódom.
# 14/18 ma 16:48
Miből veszed, hogy nem komolyra hívom? Az "egyelőre" csak azért került oda, mert különben néhány hülye meg azt venné le belőle, hogy látatlanban elvennék bárkit a magassága miatt...
De mondjuk ha ilyen jól megy a következtetősdi, akkor már értem, miért gondoljátok, hogy nektek rossz. Mert frankón félreértetek másokat.
A 4-es vagyok.
Az én dumám is úgy hangzott, mintha kizárólag a magasság számítana, vagy bárkit elvennék a magassága miatt, de nyilván nem értettem, viszont a szándékosan félreérteni szeretőknek, kötözködni szeretőknek adjuk a muníciót sajnos. Nagyon óvatosan, körültekintően kellene fogalmazni, mert itt olyanba is belekötnek, amibe a valóságban beszélgetve soha nem tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!