Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy magas nőnek tényleg nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magas nőnek tényleg nincs esélye még a magas férfiaknál sem?

Figyelt kérdés

Tényleg nem lehet nőies egy magas nő a magassága miatt, mindegy milyen testalkata, személyisége, öltözködése van? Csak nála jelentősen alacsonyabb, fétises férfiaknál lehet esélye, vagy azoknál, akik csak "kipróbálnák"?

Nem extrém magas nőkre gondolok, hanem olyanokra, akik nem a "pici, cuki, ölelnivaló" kategória, mondjuk 175cm felett, szóval akiknél a férfiak többsége még így is magasabb legalább pár centivel.

2019. jan. 5. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
En is mondhatni magas vagyok, 178 cm bar ez azert nem extrem magassag. En soha nem ereztem, hogy emiatt hatranyban lennek, maximum azert, mert en csak nalam magasabb ferfival jonnek ossze, igy azert jo sok ember kiesik a latokorombol, de ezen meg soha nem bankodtam mivel nem is tudnek ugy nezni egy nalam alacsonyabb ferfire, hogy szovajohet igy nem zavar. Amugy meg akik piszkalnak emiatt teged vagy azt mondjak, hogy a magas nok ferfiasak csak es kizarolag a magassag miatt, azoknak meg csak annyit, hogy nem hiaba magas nok a modellek vagy csak siman a szepsegkiralynok sem szoktak 165 cm-esek lenni szinten nem hiaba.
2019. jan. 5. 14:36
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

A "kevésbé vonzóak" és "nincs semmi esélyük" között azért széles a spektrum.

Általánosságban a legtöbb férfi az alacsony nőket tartja vonzóknak és sokkal kevesebb férfi tartja a magas nőket vonzónak, pláne komoly kapcsolatra.

Ennek a kisebbségnek egy része valamilyen lábfétises gyökér, aki a magassággal járó nagy lábakra gerjed vagy komplexusos alacsony férfi, aki magas nővel kompenzálna.

Ezeket kizárva marad egy kis számú csoport, akiket nem érdekel a magasság vagy pont a magas nők tetszenek nekik.

Ebből a már nagyon leszűkült csoportból aztán TE zárod ki a nálad alacsonyabb pl 175 centis férfiakat, mert azokhoz meg te nem vonzódsz.

És akkor még nem került képbe a magasság mellett a többi külső tulajdonság.

Ami 2 oldalú dolog, a fenti kis csoportból a magasság mellett a többi külső tulajdonsagnak is passzolnia kell mind2 irányból a vonzalomhoz.

És ekkor jön még tovább szűkitve a jelölteket az igazán foltos dolgok, mint a személyiség, összhang.

Szóval röviden összefoglalva eleve neked csak nálad magasabb férfi kell, akiknek csak kis részük tartja vonzónak a magas nőket, nem lábfetisiszta vagy hasonló aberrált és tetszetek egymásnak belsőleg és külsőleg is és nem ciki neki nyilvanosan mutatkoznia veled.

Ezek így leszűkítik a lehetőségeket.

De azért a világ nagy, sok férfi van, fogsz találni, nálad magasabb, normális, férfit, akinek te fogsz tetszeni. :)

Csak arról van szó, hogy amíg a kis cuki lányok a népszerűek, addig a magas lányoknal sokkal kevesebben próbálkoznak.

De azért nekik is udvarolnak, lesznek jelentkezők, mégha kevesebben is.

2019. jan. 5. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
1.84 cm. magas vagyok, ès nálam nem lenne tèma, gond ez, tehát biztosan tetszenel.
2019. jan. 5. 14:49
 14/22 anonim ***** válasza:
ma 13:29 Pont ez az, hogy nem komolyra hivod és sokan mások sem.
2019. jan. 5. 16:48
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
ciki lovat sétáltatva mutatkozni emberek között
2019. jan. 5. 17:01
 16/22 A kérdező kommentje:

"Ebből a már nagyon leszűkült csoportból aztán TE zárod ki a nálad alacsonyabb pl 175 centis férfiakat, mert azokhoz meg te nem vonzódsz."

Te már csak tudod, hogy én kihez vonzódom.

2019. jan. 5. 17:53
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Fenéket nincs. Sógornőm 185 centi magas, pont illik a bátyámhoz aki 196 centi. A lányom 176 centi és egyáltalán nem okoz neki gondot párt találni. Volt már alacsonyabb és magasabb barátja is.
2019. jan. 5. 19:03
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként ha szétoltanak is a férfiak, te akkor se leszel alacsonyabb. Sajna ez van.
2019. jan. 5. 19:05
 19/22 anonim ***** válasza:

# 14/18 ma 16:48

Miből veszed, hogy nem komolyra hívom? Az "egyelőre" csak azért került oda, mert különben néhány hülye meg azt venné le belőle, hogy látatlanban elvennék bárkit a magassága miatt...

De mondjuk ha ilyen jól megy a következtetősdi, akkor már értem, miért gondoljátok, hogy nektek rossz. Mert frankón félreértetek másokat.

2019. jan. 5. 19:44
 20/22 anonim ***** válasza:

A 4-es vagyok.

Az én dumám is úgy hangzott, mintha kizárólag a magasság számítana, vagy bárkit elvennék a magassága miatt, de nyilván nem értettem, viszont a szándékosan félreérteni szeretőknek, kötözködni szeretőknek adjuk a muníciót sajnos. Nagyon óvatosan, körültekintően kellene fogalmazni, mert itt olyanba is belekötnek, amibe a valóságban beszélgetve soha nem tennék.

2019. jan. 5. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!