Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180cm / 88 kg kövérnek számít a férfiaknál?
Szerintem nem vagyok kövér!
Persze függ a genetikádtól is.
Na meg persze em mindegy, hogy kin hány kg zsír, meg izom van :)
Az meg téged minősít, ha agyilag h..lye lányokkal állsz össze.
A 180 cm/88 kg nem kövér.
De ha 170 centi lennél, akkor ahhoz a magassághoz, igen, kövér lennél.
Mondjuk én nem járok randizni, de a korod sem említetted amúgy. Én 31 leszek és 180 magas, 86-87 kg körül mozgok.
Bár igaz, én kövérnek tartom magam, legalább is hasra, de a 65-70 kg már az én koromba nem lenne túl egészséges.
Szerintem van olyan nő, akit ez nem érdekel, keresgélj tovább.
Ha ennek 40%-a zsír, az túl sok zsír, ha 7% zsír, az túl sok izom, ha 12-20x%, akkor nem hinném, hogy bárki rugózna a számokon. Szóval profi testépítő vagy szemre vagy Gyöngy a penge c filmből ? :D
32/f
Nőként azt mondom, hogy saját súlycsoportban érdemes keresni és persze az értelmesebbek között. Én duci vagyok és velem a legkritikusabb férfiak mindig az alig 70 kg-osak(!) voltak, ezért szinte csak a magas, hozzám hasonló husis férfiak érdekelnek.
Vékony férfiaknak is azt tanácsolom, hogy ne noszogtassátok a ducibb nőket csak azért, hogy húzzátok a szátokat nekik, nincs szükség ilyen viselkedésre. Vékony férfiak nagy részének szintén a vékony nők tetszenek: 50-60 kg-osak, akkor szinte csak velük beszélgessetek.34N.
Mondjuk magasság/kiló az nem jelent sokat látatlanba, mert se a testzsírszázalék, se pedig az eloszlása nem jön be.
Pl. volt két csaj a baráti körömben, mindkettő eléggé telt. De az egyiknek "nőies" jellegű zsíreloszlása volt, másik lánynak meg "férfias" jellegű (túlnyomóan hasra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!