Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 180cm / 88 kg kövérnek számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180cm / 88 kg kövérnek számít a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Kb 15 randim volt. Egy se volt sikeres ! Ezek a nők közűl nyolc mondta azt hogy nem tudja velem elképzelni mert testalkatra nem vagyok az ideálja. Más más fogalmazással de lényegében ezt mondták oknak. Volt amelyik annyira közvetlen volt hogy megkérdeztem hogy akkor mennyi az annyi súly ami szerinte normális a férfiaknál ? A válasz az volt 65-70 kg ! 😀 Majdnem el röhögtem magam ezen. De hát ilyenek a mai lányok.
2019. ápr. 1. 14:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagyok kövér!

Persze függ a genetikádtól is.

Na meg persze em mindegy, hogy kin hány kg zsír, meg izom van :)

2019. ápr. 1. 14:51
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Az meg téged minősít, ha agyilag h..lye lányokkal állsz össze.

A 180 cm/88 kg nem kövér.

De ha 170 centi lennél, akkor ahhoz a magassághoz, igen, kövér lennél.

3/24 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk én nem járok randizni, de a korod sem említetted amúgy. Én 31 leszek és 180 magas, 86-87 kg körül mozgok.

Bár igaz, én kövérnek tartom magam, legalább is hasra, de a 65-70 kg már az én koromba nem lenne túl egészséges.

Szerintem van olyan nő, akit ez nem érdekel, keresgélj tovább.

4/24 anonim ***** válasza:
65%

Ha ennek 40%-a zsír, az túl sok zsír, ha 7% zsír, az túl sok izom, ha 12-20x%, akkor nem hinném, hogy bárki rugózna a számokon. Szóval profi testépítő vagy szemre vagy Gyöngy a penge c filmből ? :D

32/f

2019. ápr. 1. 14:52
 5/24 anonim ***** válasza:
62%

Nőként azt mondom, hogy saját súlycsoportban érdemes keresni és persze az értelmesebbek között. Én duci vagyok és velem a legkritikusabb férfiak mindig az alig 70 kg-osak(!) voltak, ezért szinte csak a magas, hozzám hasonló husis férfiak érdekelnek.

Vékony férfiaknak is azt tanácsolom, hogy ne noszogtassátok a ducibb nőket csak azért, hogy húzzátok a szátokat nekik, nincs szükség ilyen viselkedésre. Vékony férfiak nagy részének szintén a vékony nők tetszenek: 50-60 kg-osak, akkor szinte csak velük beszélgessetek.34N.

2019. ápr. 1. 14:55
 6/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem edzel, akkor sajnálom, de tényleg zsírosabb vagy a kelleténél. Átlagos ehhez a magassághoz nagyjából 70 és 80 kiló között lennél.
2019. ápr. 1. 14:57
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk magasság/kiló az nem jelent sokat látatlanba, mert se a testzsírszázalék, se pedig az eloszlása nem jön be.

Pl. volt két csaj a baráti körömben, mindkettő eléggé telt. De az egyiknek "nőies" jellegű zsíreloszlása volt, másik lánynak meg "férfias" jellegű (túlnyomóan hasra).

2019. ápr. 1. 14:58
 8/24 anonim ***** válasza:
61%
Én 177 centi vagyok és 68 kiló, így sportosan, arányosan nézek ki. A legnagyobb súlyom 75 kiló volt, és akkor ilyen kis alaktalan tömzsi voltam. És csak 3 centivel vagyok alacsonyabb nálad. Vond le a következtetést.
2019. ápr. 1. 14:59
 9/24 A kérdező kommentje:
Egész életemben sportoltam. 33 éves vagyok jelenleg ! 10 ével ezelőtt még könnyen be tudtam csajozni! De mióta ez a hülyeség terjed hogy felnőttként is úgy kell kinézni mit a tinédzser sracok , azóta 0 siker. És igen több 30 as szintén felnőtt nővel próbálkoztam - nekik is a nyurga ki sracok kellenének a ecset fejükkel!
2019. ápr. 1. 15:06
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Én meg 29. Miért kéne 30 fölött elengedni magad? Én úgy vagyok vele, hogy vékony, szép csajt akarok magamnak, úgyhogy magam felé is elvárom, hogy ugyanezt tudjam nyújtani, senki nem mondhassa, hogy többet várok, mint amit adok.
2019. ápr. 1. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!