Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel javíthat az esélyein egy elég vékony, átlagos arcú lány a férfiaknál?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 10:50
1/19 anonim válasza:
Úgy intézi, hogy célcsoportja létezéséről tudomást szerezzen.
32/f
2/19 anonim válasza:
Mennyire vékony? A férfiak nagy része odavan a hozzád hasonló nőkért, a média is a vékonyságot sugározza orrba-szájba, szerintem nem kell tenned semmit.
3/19 A kérdező kommentje:
157 centihez 45 kg elég vékony...
Az orvosok és a környezetem mindig megjegyzi, hogy túl vékony vagyok.
2019. febr. 3. 10:58
4/19 anonim válasza:
Ha végre nem játssza az önmagával elégedetlen játékot és a címlap lány vágyait elhagyja. Hidd el, sokkal vonzóbb egy kevésbé kirívó, természetes szépség, aki tisztában van az adottsagaival, elfogadja, becsüli is azokat. Ami neked átlagos, másnak szép is lehet.
5/19 A kérdező kommentje:
Mindig az jut eszembe, ha tetszek valakinek, hogy biztos azért mert nálam szebb lánynál nincs esélye...
2019. febr. 3. 11:08
7/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megelégedve önmagammal, semmi vonzót nem látok magamban.
2019. febr. 3. 11:13
8/19 anonim válasza:
Azzal, hogy intelligens, normális és elviselhető. Meg azzal, hogy nem kizárólag a tökéletes külsejű álompasikkal hajlandó szóba állni.
9/19 anonim válasza:
"Nem vagyok megelégedve önmagammal, semmi vonzót nem látok magamban."
Küldesz egy fotót?
10/19 A kérdező kommentje:
Sosem tetszettek a nők által áhítozott, tökéletes testű férfiak.
Mindig megadtam az esélyt, ha egy férfi minimálisan is tetszett és kezdeményezett.
2019. febr. 3. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!