Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a vilaggal, hogy egydul allo vagyok?
Figyelt kérdés
34 eves vagyok.2 eve elek egyedul a lanyommal.Az apja 7 ev utan hagyott itt minket, talalt maganak egy masik not.Nem volt egyszeru szamomra a szakitas, mert en mindent megtettem erte, ertunk.Sokat szenvedtem mellette( pl a szulinapom se erdekelte vagy valentin nap), nem gondolom, hogy megerdemeltem, hogy elhadjon.Nagyon maganyosnak erzem magam.En meg igaz szerelemrol, csaladrol, gyerekekrol almodozok, de csak mulik az ido es megorekszek.Probaltam a tarskeresot, de nem ir ram senki. Szerintem arcra nem vok ronda, van humorom, es nagyon tudok szeretni. Oke, van rajtam sulyfelesleg, es alacsony is vagyok, de nalam ezerszer rosszabb nok talalnak part, kotnek hazassagot.Ez alatt a 2 ev alatt egyszer sem adodott meg esely sem, hogy vki eszrevegyen.Pedig dolgozni jarok, edzoterembe is jarok stb stb tehat nem ulok a 4 fal kozott.A gyerekemet egyedul nem hagyhatom itthon, nem jarok ki ejszakaba szorakozni, de nem is arra vagyok, hogy egy reszeg ember hazavigyen.Szeretnek teljes eletet elni.Mit tegyek, hogy eszrevegyenek?Gondolom ilyen korban egy ferfi sem gondolja, hogy egyedulallo lennek.Nem vok kezdemenyezos,soha nem mennek oda egy ferfihez. Nagyon el vok keseredve, hogy egyedul oregszem meg, pedig meg szinte nem is eltem.2019. ápr. 1. 01:23
11/19 A kérdező kommentje:
Adam 333, nem ehes kanra vagyom.Pont ez a lenyeg.
2019. ápr. 1. 16:36
12/19 anonim válasza:
37 évesen ugyanitt tartok,pedig felesleg sincs rajtam és gyerekem sincs...4 éve vagyok egyedül.
13/19 anonim válasza:
Valamit tényleg rosszul csinálsz kérdező.
Btw, menj magyar társkeresőre, ott kevés az indiai
14/19 anonim válasza:
12: de itt most kaptál két tucat levelet nem? 🙂
15/19 A kérdező kommentje:
Kettot.De nem is az volt a szandekom, hogy itt ismerkedjek.Kicsit bonyolulta teszi a dolgot, hogy nem Mo.- n elek.
2019. ápr. 1. 23:44
16/19 anonim válasza:
#14!#12 vagyok.4db levelet kaptam:
1.És a macska hogy van nyanya?
2.Most visszakapod,hogy huszonévesen csak az alfák kellettek dögöljön meg egyedül.
3.Meg sose sz.ptak le, bekapnád?
4.Tuti kövér vagy csak nem valós be...
18/19 anonim válasza:
16: Pfff .... :( Remélem jelented, és kitiltják ezeket a usereket. Előbb-utóbb csak megunják, hogy mindig új e-mail címet kell létrehozniuk.
19/19 anonim válasza:
16: mondanám, hogy meglepett, de csak félig...
A darabszám meglepett, a stílus nem...
(#12)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!