Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S szerelem, avagy mi lett a világgal?
Ne légy hülye. Attól, hogy tapló paraszt egy nő még nem kell sajnálni és nincs feltétlenül oka rá, hogy az legyen.
Legyen egy kis önérzeted, különben az ilyenek lábtörlője leszel. Vagy erre vágysz netán?
A szak, amire jársz nagyon "férfias szakma"? Csak mert ha nem, akkor ott is tudsz könnyen ismerkedni. Akár a tananyagról is elkezdhetsz beszélgetni egy lánnyal, vagy azzal kapcsolatban magáról a szakmáról, miért jött ide, te miért, aztán ha kialakult a beszélgetés, és kedves lánynak tűnik, hívd el fagyizni, vagy kávézni, és ott folytathatjátok, aztán alakul. Ha van valami hobbid, azon keresztül is lehet ismerkedni.
Ami fontos szerintem, hogy ne egyből kapcsolatot akarj, hanem picit megismerni a lányt, hiszen attól, hogy szóba áll veled, egyáltalán nem biztos, hogy összeilletek. Szóval ne feszülj rá a témára. És egyáltalán nem ciki a mai modernebb felületeket is kihasználni ismerkedésre, bár a bulikat én sem javasolnám, de sose lehet tudni. Ellenben ne dörgölőzz, az sokak számára visszataszító lehet.
Hirtelen enn,i jutott eszembe, remélem tudtam segíteni :)
:))))
#2-es vagyok és férfi... és nem azért szólok be, mert a csajok ilyenek, hanem mert már nekem ciki ennyi nyafogó, rinyáló fiúcskát látni itt, a jaj mi lett a világgal, nem kellek senkinek sem dumájukkal. komolyan, és még csodálkoztok, hogy nem kelletek a csajoknak?
Ebből a leíràsból igazsàg szerint semmi nem derül ki, arról, hogy milyen ember vagy, vagy hogy bànsz a nőkkel stb.
Viszont ha azt gondolod ciki a neten ismerkedni, ràírni valakire, akkor a hozzáállàsod sem megfelelő. Akinek ugyanis olyan szinten gondja van a pàrtalàlàssal, hogy erről kiír egy kérdèst, annak eléggé...hogy úgy mondjam luxus, így kiiktatni, leírni egy egyébként nagyon jó lehetőséget ismerkedésre. Kívàncsi lennék mennyire voltàl példàul kitartó 2 -3 hónap utàn vàrtad a csodàt?
Sok ismerkedèsi lehetőség van. Hobbival kapcsolatos közösség, sportolàssal kapcsolatos, ha eljàrsz koncertekre, màs szórakozóhelyekre, illetve ott a net. A lehetőségek tàrhàza vègtelen.
Pl a net is olyan, hogy kell türelem hozzà. Ha viszont hosszabb ideig semmi nem jön össze, akkor te csinàlsz valamit rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!