Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » S. O. S szerelem, avagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S szerelem, avagy mi lett a világgal?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányok, nem akarlak titeket hosszan untatni, csak már úgy éreztem muszáj írnom, annyira tanácstalan vagyok. 22 éves, normálisan kinéző, egyetemista vagyok, úgy gondolom széles a látóköröm, de a bulikban s mindig benne vagyok. Sok minden érdekel, sok mindenről el lehet velem beszélni, sportolok is. Nem vagyok se kövér, se gebe, se kopasz, se pattanásos. Vannak barátaim is, nem vagyok magamba roskadó ember se. A helyzet viszont az, hogy a nőknél nincs sikerem. Szeretnék egy barátnőt, akivel járhatnék ide-oda, megbeszélhetnénk mindent stb, de egyáltalán nemtudom hol és hogyan kezdeményezzek. Ugyan járok bulikba, de ott cikinek érzem valakihez odadörgölődni, meg hát legtöbb aki diszkókba jár, az nem a komoly kapcsolatért megy. Neten szintén cikinek érzem ráirni valakire, bár megprobáltam már nem egyszer. Úgy gondolom nem nyomultam egyálátalán, de valahogy az általános kérdésektől tovább nem tudok eljutni velük. Meghát érzi is az ember néha, hogy tesznek rá magasról, van aki vissza se írt. Elhiszem, hogy néha unalmasnak tünhetek, de nem lennék az ha sikerülne kibontakozni, csak azt meg nem hagyják. Komolyan kérlek titeket adjatok tanácsot, mert már nem értem mi lett a nőkkel, régebben még máshogy ment. Nagyszüleink még buliba se jártak, Tinder se volt, mégis megtalálták a párjukat.
2016. júl. 13. 22:30
 1/10 A kérdező kommentje:
ja, 22, F :D
2016. júl. 13. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Ne légy hülye. Attól, hogy tapló paraszt egy nő még nem kell sajnálni és nincs feltétlenül oka rá, hogy az legyen.

Legyen egy kis önérzeted, különben az ilyenek lábtörlője leszel. Vagy erre vágysz netán?

2016. júl. 13. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Saját tapasztalat, az eddigi összes komoly kapcsolatom hosszú-hosszú barátságokból lett. Nem is értem, hogy mostanában miért divat ez a "barátzónázás" :) Szerintem teljesen egyértelmű, hogy amikor barátkozunk valakivel, megismerjük annyira, hogy akár kapcsolat is lehet belőle.
2016. júl. 13. 22:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azért sajnálom őt, hogy ilyen szar élete van, hogy erre izgul, hogy gyakorikérdéseken jól beszóljon valakinek arctalanul.
2016. júl. 13. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:

A szak, amire jársz nagyon "férfias szakma"? Csak mert ha nem, akkor ott is tudsz könnyen ismerkedni. Akár a tananyagról is elkezdhetsz beszélgetni egy lánnyal, vagy azzal kapcsolatban magáról a szakmáról, miért jött ide, te miért, aztán ha kialakult a beszélgetés, és kedves lánynak tűnik, hívd el fagyizni, vagy kávézni, és ott folytathatjátok, aztán alakul. Ha van valami hobbid, azon keresztül is lehet ismerkedni.

Ami fontos szerintem, hogy ne egyből kapcsolatot akarj, hanem picit megismerni a lányt, hiszen attól, hogy szóba áll veled, egyáltalán nem biztos, hogy összeilletek. Szóval ne feszülj rá a témára. És egyáltalán nem ciki a mai modernebb felületeket is kihasználni ismerkedésre, bár a bulikat én sem javasolnám, de sose lehet tudni. Ellenben ne dörgölőzz, az sokak számára visszataszító lehet.

Hirtelen enn,i jutott eszembe, remélem tudtam segíteni :)

2016. júl. 13. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

:))))

#2-es vagyok és férfi... és nem azért szólok be, mert a csajok ilyenek, hanem mert már nekem ciki ennyi nyafogó, rinyáló fiúcskát látni itt, a jaj mi lett a világgal, nem kellek senkinek sem dumájukkal. komolyan, és még csodálkoztok, hogy nem kelletek a csajoknak?

2016. júl. 13. 23:07
 7/10 A kérdező kommentje:
2-es: Sógor, te is itt vagy, gondolom nem unalomból, ezekszerint neked is problémáid vannak ezen a téren valahol. Nem rinyálás akart ez lenni, hanem normális módon tanácsot kérek intelligens emberektől. Legalábbis ez volt a cél, mert abból elegem van, hogy a haverokkal csak odáig jutunk, hogy minden nő K.
2016. júl. 13. 23:13
 8/10 A kérdező kommentje:
8-as: Igen nagyon férfias szakma sajnos :D Kevés helyen találkozok lányokkal, ez a fő oka a panaszomnak. De köszi a tippeket:)
2016. júl. 13. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor itt van a kutya elásva :) Nem lett a nőkkel semmi nagy változás, csak kell egy közeg, ahol lehet ismerkedni. Ennek a megtalálásával van inkább problémád. Ehhez neked kell nyitnod, és olyan közösséget találnod, ahol vannak lányok, és lehet ismerkedni.
2016. júl. 13. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Ebből a leíràsból igazsàg szerint semmi nem derül ki, arról, hogy milyen ember vagy, vagy hogy bànsz a nőkkel stb.

Viszont ha azt gondolod ciki a neten ismerkedni, ràírni valakire, akkor a hozzáállàsod sem megfelelő. Akinek ugyanis olyan szinten gondja van a pàrtalàlàssal, hogy erről kiír egy kérdèst, annak eléggé...hogy úgy mondjam luxus, így kiiktatni, leírni egy egyébként nagyon jó lehetőséget ismerkedésre. Kívàncsi lennék mennyire voltàl példàul kitartó 2 -3 hónap utàn vàrtad a csodàt?

Sok ismerkedèsi lehetőség van. Hobbival kapcsolatos közösség, sportolàssal kapcsolatos, ha eljàrsz koncertekre, màs szórakozóhelyekre, illetve ott a net. A lehetőségek tàrhàza vègtelen.

Pl a net is olyan, hogy kell türelem hozzà. Ha viszont hosszabb ideig semmi nem jön össze, akkor te csinàlsz valamit rosszul.

2016. júl. 14. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!