Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Utcai" leszólítás, szerintetek melyik a legjobb nyitás?
1. Valami hagyományos kérdés, pl. hogy jutok el ide vagy oda, merre van ez vagy az stb.
2. Megmondani a lánynak konkrétan hogy "Bocsi, de muszáj voltam idejönni, mert szimpatikus vagy, és szeretnélek megismerni. "
3. Az 1. és 2. keveréke, hogy először az 1. majd mondani hogy "jó igazából csak vicceltem, tudom hogy merre van, csak 2. "
4. Valami szituációhoz illő, pl ha ül egy padon, akkor megkérdezni hogy mire vár egyedül, vagy random ami eszébe jut az embernek az adott helyzettől függően.
Szerintetek melyik a legéletképesebb ezek közül? sorrendet is írhattok.
1. Gagyi, mert azt hiheti, hogy rohansz és utána úgyis át kell kötnöd a beszélgetést más témára, ami nem mindig egyszerű.
2. DIrekt nyitás a neve. Általában ajánlják a sikeresebbek. De csak akkor, ha instant randira hívod valahova azonnal, nem facebookot kérsz, hanem max ha nem ér rá, telszámot, hogy lebeszéljétek a randit.
3. Nem ajánlott.
4. Nem ajánlott.
Szerintem a direkt nyitást gyakorold.
Mosoly és szemkontaktus. Utána jöjjön, h mit mondasz, ami igazából mindegy is.
Nekem a 2. jobban tetszik, mert azt mutatja, hogy olyan vagy aki megküzd azért amit akar.:D
Ha padon ül meg, ülj le mellé, mondd neki "bocsi, hogy késtem, élőben sokkal jobban nézel ki".:DDD
Köszönöm a gyors válaszokat, jöhetnek még :)
Mentek a zöldek :) Még cukilánykának is, mert most jó kedvemben vagyok :D
Nálam csakis a 4.
Számomra sokkal szimpatikusabb az, ha beszélgetünk egy ideig, és UTÁNA kér elérhetőséget/nevet/randit, mert így feltételezem azt, hogy nem csak beletartozom abba a 80%-a, akit külső alapján elvinne egy körre, hanem szimpatikusnak, értelmesnek, érdekesnek tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!