Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele, hogy kapcsolatot szeretnék, nem csak barátságot?
Írogatunk már egy ideje egy lánnyal, akit a neten "ismertem meg". Azért tettem idézőjelbe, mert sajnos mindketten ritkán érünk rá mostanában írogatni, ezért még annyira nem ismerem. Kapcsolatot szeretnék, ezért szeretném jobban megismerni, de amennyit fent vagyunk, úgy elég lassan lehet ismerkedni, meg persze egyébként is szeretnék vele találkozni, nagyon szép és kedves lánynak tartom. :) Pár napja elhívtam találkozni, de azt írta hogy csak 2-3 hét múlva tudnánk, amit meg is értek, én is hasonló helyzetben vagyok :(
Az a problémám, hogy nem tudom biztosan, hogy ő tudja-e hogy én kapcsolatot szeretnék, nem csak barátságot, illetve én se tudom, hogy ő mit szeretne, mert ezekkel kapcsolatos témákról még nem beszéltünk.
Tudnátok segíteni, hogy tudhatnám meg ezeket? :)
19/F
Szia.
Szeretnék veled többet mint barátság,mert többet érzek irántad.
Ennyi.
Szerintem ne döntsd még el, hogy kapcsolatot akarsz vele, amikor még nem is találkoztatok. Ahhoz minimum kell néhány személyes beszélgetés, hogy megtudd milyen ember és tényleg összeilletek-e, mert az írogatás nem ugyanaz.
Hetekig lehet gond nélkül írogatni valakinek, mert ott van időd kigondolni a választ, de egy beszélgetés sokkal pörgősebb. Lehet, hogy 20 perc után már erőlködni fogtok, hogy közös témát találjatok. Szerintem először találkozzatok, aztán majd meglátjátok.
Ha a "kapcsolat" alatt csak szexet értesz, az más kérdés persze.
Köszi a válaszokat, tippeket :)
Én bízom benne hogy jól fognak alakulni a dolgok, nem kell máris eltemetni, van hogy valaki elfoglalt..
És utolsónak: nem, nem csak szexre, hanem normális kapcsolatra vágyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!