Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele, hogy kapcsolatot szeretnék, nem csak barátságot?

Figyelt kérdés

Írogatunk már egy ideje egy lánnyal, akit a neten "ismertem meg". Azért tettem idézőjelbe, mert sajnos mindketten ritkán érünk rá mostanában írogatni, ezért még annyira nem ismerem. Kapcsolatot szeretnék, ezért szeretném jobban megismerni, de amennyit fent vagyunk, úgy elég lassan lehet ismerkedni, meg persze egyébként is szeretnék vele találkozni, nagyon szép és kedves lánynak tartom. :) Pár napja elhívtam találkozni, de azt írta hogy csak 2-3 hét múlva tudnánk, amit meg is értek, én is hasonló helyzetben vagyok :(

Az a problémám, hogy nem tudom biztosan, hogy ő tudja-e hogy én kapcsolatot szeretnék, nem csak barátságot, illetve én se tudom, hogy ő mit szeretne, mert ezekkel kapcsolatos témákról még nem beszéltünk.

Tudnátok segíteni, hogy tudhatnám meg ezeket? :)

19/F

2016. máj. 3. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez már szarul indul. Én is így kezdtem 1 évvel ezelőtt egy lánnyal és lett belőle a nagy pofon az időhiány miatt.
2016. máj. 3. 00:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Szeretnék veled többet mint barátság,mert többet érzek irántad.

Ennyi.

2016. máj. 3. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy ugyanilyen lányt koptattam le mert nem ért rá sose és alig írt, szerintem ezt nem kell tudatni, hogy te mit akarsz, annyit szoktam lecsekkolni, hogy kalandozni szeret e vagy kapcsolatot tartja jobbnak, de élőbe ha bejön neked is meg neki is bejössz akkor nyilván több lesz hameg nem akkor nem.
2016. máj. 3. 00:16
 4/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem kell ezeket tisztázni, majd a találkán eldől. Próbálj meg olyan jeleket adni, amiből az jön le neki, hogy nem barátkozni akarsz, de ne kérdezz rá konkrétan. Fogd meg a kezét, karold át, próbáld meg kegcsókolni. Ha nem hagyja, akkor kapufa, de legalább tudod, hogy mi van. A másik, hogy ne éld bele magad, legyél laza, akkor is miközben írkáltok egymásnak.
2016. máj. 3. 00:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a dolog eleve kudarccal fog végződni. Ha írogatni is ritkán ér rá, meg találkozni is, akkor úgyis menni fog a levesbe egy idő után.
2016. máj. 3. 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
küldj neki szerelmes dalt, ha vevő rá, akkor érti az üzenetet.
2016. máj. 3. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne döntsd még el, hogy kapcsolatot akarsz vele, amikor még nem is találkoztatok. Ahhoz minimum kell néhány személyes beszélgetés, hogy megtudd milyen ember és tényleg összeilletek-e, mert az írogatás nem ugyanaz.

Hetekig lehet gond nélkül írogatni valakinek, mert ott van időd kigondolni a választ, de egy beszélgetés sokkal pörgősebb. Lehet, hogy 20 perc után már erőlködni fogtok, hogy közös témát találjatok. Szerintem először találkozzatok, aztán majd meglátjátok.

Ha a "kapcsolat" alatt csak szexet értesz, az más kérdés persze.

2016. máj. 3. 17:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, tippeket :)

Én bízom benne hogy jól fognak alakulni a dolgok, nem kell máris eltemetni, van hogy valaki elfoglalt..

És utolsónak: nem, nem csak szexre, hanem normális kapcsolatra vágyom :)

2016. máj. 3. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!