Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a vilaggal, hogy egydul allo vagyok?
Nem ír rad senki? Esetleg ha te írnál másokra?
Btw, fotód van fent? Adatlapod kitöltve? Nem csak két Coelho idézettel?
Barátokkal jársz el mondjuk bárhová is?
Csinálj programot a lanyoddal, ahol akár te is tudsz ismerkedni. Mosolyogj a férfiakra, legyél velük kedves. Hidd el, nagyon sokat számít az, ha mosolyogsz rájuk, kedves vagy velük. Elkezdenek érdeklődni irántad, idővel pedig kiderül, hogy szingli vagy.
Én se hiszem el hogy senki nem ír rád...
Fent vagyok társkeresőn, az újonnan regisztrált nőknél napi azonnali 10 levél a minumum. Aztán ez persze lecsökken picid, de akkor is...
Nagyon sokmindenkinél nem kizáró ok a gyerek. Például elvált férfiak mint én is.
Tényleg bárki gond nélkül szerez magának egy éhes kant, valamit nem csinálsz jól ha neked nem sikerül.
"Sokat szenvedtem mellette( pl a szulinapom se erdekelte vagy valentin nap)"
Ezt azért kiemelném az olvasóknak, hogy tisztában legyenek azzal hogy mennyire kell komolyan venni a kérdezőt.
Te nullát kezdeményezel, de eszedben sincs változtatni és nyitni, hisz te nem ilyen vagy.
Valójában nincs szükséged segítségre, tudnál szerezni valakit. De valahogy úgy érzem a szövegedből, hogy egyrészt nem teszel érte annyit amennyit simán lehetne, másrészt te csak egy pasit akarsz magad mellé aki majd megsegít. Ilyenkor pedig már az a pozitív tulajdonság van kiemelve hogy "tudsz szeretni," hisz te is tudod hogy mást nem tudsz kínálni.
Sőt, szerintem az is simán esélyes, hogy nem egyedülállónak néznek, hanem szimplán nem vagy vonzó egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!