Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
21 éves lány vagyok, akárkivel ismerkedek már az elején leszögezi, hogy ő csak szexet akar, ha véletlen mégsem akkor messze lakik.
Mit csinálok rosszul?
Teljesen átlagos lány vagyok, igazán nem viselkedek r.biként... és mégis ezt kapom.
Eddig egy 4 éves kapcsolatom volt, 1 éve vagyok szingli.
Sajnos ez a baj a mai világban a velünk egykoruak vagy idősebbet akarnak vagy csak szexet
Nem hiszem hogy bármit is elrontasz
Próbálj meg először valamilyen kötődést kialakítani a kiszemelttel ne egyből azt kommunikáld felé, hogy párt keresel, mert ehhez sok pasinak nincs kedve és ezért marad csak a kufirc.
Ellenben ha jobban megismernek és kötődnek hozzád akkor már nekik se csak egy numera leszel.
Nem vagy szerencsétlen.
Csak egyre trágyábbak az emberek. Lassan már mindenki csak szexet akar kapcsolat nélkül. Hányok ettől pedig férfi vagyok...
Nem kell alább adnod, ha neked komoly kapcsolat kell, akkor azt keress!
Hasonló tapasztalataim vannak bőven "vidékiként".Az meg hogy messze van szerintem semmi problémát nem jelent mert meg lehet oldani.(Már ha arról beszélünk hogy országon bellül)
21/F
Én nem akarok házasság előtt szexet, mert ilyenek az elveim.
Nem egyszer könyveltek el a nők hülyének, ráadásul olyanok, akik előtte úgy sírtak-ríttak mint te, egyszer csak kiderült fontos a szex mégis.
Nyugi, ha ez vigasztal, vagy csak ad egy kis reményt, én még szerencsétlenebb vagyok. Sose volt konkrétan semmilyen kapcsolatom a női nemmel. Én is átlagos vagyok, van munkám, jó fizetésem, terveim... Csak a szociális életem ilyen furcsán alakult. Így 27 évesen meg már nehéz belecsapni a lecsóba. Nagy a lemaradásom, de ez van.
Ehhez képest a te kis 1 éves szingliséged nem nagy durranás. Nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Ismerkedj, aztán majd lesz valami. ;)
4-es:
"Hívjad anyádat is és hányjatok együtt."
:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!