Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire lesz kevésbé attraktív egy nő műköröm, póthaj, smink és szolis bőr nélkül?
1,ha egy nő nagyon szép akkor egyik sem kell ahhoz,hogy attraktív legyen
2, ha kevésbé szép akkor használhat plusz dolgokat,hogy szebb legyen,bár a szoli és műköröm szerintem semmit nem fog dobni a megjelnéseden. Egy igényes 150-300ezres póthaj sokat jelenthet egy kevésbé szép vagy átlagos nőnek,ahogy a smink is ,ha ízléses és a műszempilla is.
Ez ugyanaz a kérdező, aki mindig azért sír, hogy a férfiak csak a “műnőket” tartják vonzónak 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Kérdező, baromi unalmas vagy. Menj fel Tinderre, válassz egy hozzád illő ÁTLAGOS srácot és békélj meg vele.
3-as, nem tudom ki az, de nem én vagyok.
Sok hasonló kérdést szoktak feltenni az emberek, egymástól függetlenül.
Nőként válaszolok, egyetértek az előttem szólóakkal.
Szánalmas vagy.
Anyád is műnő? Ha nem, akkor gondolkozz el azon, hogy apukád miért választotta őt.
Nő vagyok. Nem műanyag és már nem is tini...
Komolyan,a mai rohanó világban még ennyire zavar valakit a másik ember kinézete?
A zselés köröm (műköröm-utálom ezt a szót) ill az alapozó egy mindennapos természetes dolog ,egy ápolt nő napi rutinjába beletartozhat...
-sőt sokaknál a pilla is .
A póthaj az tuning de ez is divat.
-Kinek fáj?
-Aki akarja hordja,vagy szolizzon bármi....
Aki meg natur az úgy legyen boldog.
De ehhez nem kell parasztnak lenni és mutogatni a másikra...(!)
Ő is nő tudtommal, nem? Akkor most mi a baj?
Szembesítettelek a butaságoddal. Remélem most már felfogtad, hogy h..lyeséget kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!