Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mért utálják az ilyen mű dolgokat? (póthaj, műköröm, stb. )
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 17:43
1/17 anonim válasza:
Benne van a kérdésedben, mert mű. De van aki épp az ilyen csajokért van oda.
2/17 anonim válasza:
Én nő vagyok, de útálom, benne van a nevében, hogy miért, mert MŰ!
3/17 anonim válasza:
gondolom te sem szereted a műf*szt, ha kaphatsz hús vér farkat...
20F
4/17 anonim válasza:
műköröm bírom, de a póthaj hmm??!!, az amúgy minek kell?
5/17 anonim válasza:
a műköröm még elmegy ha nem centis
6/17 anonim válasza:
Nem szeretem ha egy nő többnek akar kinézni mint ami. A természetes szépségnél nincs szebb a világon. Mindenki úgy szép ahogy van! Az más kérdés hogy nem mindenkinek jön be mindenki. Hol lenne a világ ha mindenki mindenkinek bejönne? Pff... belegondolni is rossz! Nálam pici smink, festett (NEM MŰ) köröm, lehet festett de nem hivalkodó frizura, és valami édes illatt kompozíciója jön be a legjobban. ÜDV23F
7/17 anonim válasza:
Én nem utálom... persze természete szépség blablabla kíváncsi vagyok mennyire tetszene egy borotválatlan büdös "természetes" csaj. Vannak szép természetes csajok, vannak szép műcsajok. Ennyi. Nincs ezzel semmi baj.
8/17 anonim válasza:
17:57 ez meg a másik véglet, ne okoskodjál
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat,én sem vagyok értük,persze adok magamra, egy kis lakk a körmön,egy kis smink,de inkább a természetesség híve vagyok. Sportos ruci,de azért, ha buli van veszek merész ruhákat.:P
2010. máj. 31. 18:02
10/17 anonim válasza:
Nem okoskodás, az lenne a természetes. A parfüm, ápolt haj, bőr, köröm, enyhe smink, hogy ne legyenek táskák a szemei alatt NEM természetes. Bármennyire is nem tetszik :P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!