Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok mért utálják az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mért utálják az ilyen mű dolgokat? (póthaj, műköröm, stb. )

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 17:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Benne van a kérdésedben, mert mű. De van aki épp az ilyen csajokért van oda.
2010. máj. 31. 17:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de útálom, benne van a nevében, hogy miért, mert MŰ!
2010. máj. 31. 17:45
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

gondolom te sem szereted a műf*szt, ha kaphatsz hús vér farkat...

20F

4/17 anonim ***** válasza:
91%
műköröm bírom, de a póthaj hmm??!!, az amúgy minek kell?
 5/17 anonim ***** válasza:
a műköröm még elmegy ha nem centis
2010. máj. 31. 17:47
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem szeretem ha egy nő többnek akar kinézni mint ami. A természetes szépségnél nincs szebb a világon. Mindenki úgy szép ahogy van! Az más kérdés hogy nem mindenkinek jön be mindenki. Hol lenne a világ ha mindenki mindenkinek bejönne? Pff... belegondolni is rossz! Nálam pici smink, festett (NEM MŰ) köröm, lehet festett de nem hivalkodó frizura, és valami édes illatt kompozíciója jön be a legjobban. ÜDV23F
2010. máj. 31. 17:48
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Én nem utálom... persze természete szépség blablabla kíváncsi vagyok mennyire tetszene egy borotválatlan büdös "természetes" csaj. Vannak szép természetes csajok, vannak szép műcsajok. Ennyi. Nincs ezzel semmi baj.
2010. máj. 31. 17:57
 8/17 anonim ***** válasza:
17:57 ez meg a másik véglet, ne okoskodjál
2010. máj. 31. 18:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigi válaszokat,én sem vagyok értük,persze adok magamra, egy kis lakk a körmön,egy kis smink,de inkább a természetesség híve vagyok. Sportos ruci,de azért, ha buli van veszek merész ruhákat.:P
2010. máj. 31. 18:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem okoskodás, az lenne a természetes. A parfüm, ápolt haj, bőr, köröm, enyhe smink, hogy ne legyenek táskák a szemei alatt NEM természetes. Bármennyire is nem tetszik :P:P
2010. máj. 31. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!