Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom megérteni,...

Csak én nem tudom megérteni, hogy mire jó a műköröm és a póthaj?

Figyelt kérdés

Úgy értem nekem soha nem volt szükségem ilyenekre, a körmöm is megnő magától és a hajam is. 20 centis karmokat meg nem akarok...

A hajat meg tudom érteni, ha levágatta és megbánta, de akkor is olyan csúnya a póthaj, inkàbb várjon vele pár hónapot.

2017. szept. 23. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Én sem értem :)

Nekem is van saját hajam és saját körmöm. Mindkettő nő magától. Nem tudom, minek kéne pót, mű.

2017. szept. 23. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Ezt tolja a média, a birkák meg futnak utána.
2017. szept. 23. 20:59
 3/9 anonim válasza:
61%

Hát azért van akinek nem úgy nő a haja vagy kevés és azért szeretne inkább póthajat.

A műköröm az meg szép tud lenni ha például van valami alkalom is és arra megcsináltatja, de amúgy szerintem is felesleges.

Meg hát valaki nem a természetesség híve.

2017. szept. 23. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Csak a tudatlanoknak van "szükségük" ezekre a "pótalkatrészekre"!
2017. szept. 23. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sincs egyik se, sose volt, de meg tudom érteni. Van aki nagyon szeretne hosszú hajat de a sajátját nem tudja megnöveszteni festés vasalás vagy valami miatt. Ha levágatta az sem pár hónap alatt nő meg. Tény hogy nagyon sokan rohangálnak olcsón csináltatott hajjal de ha olyan emberhez mész aki ért hozzá és nem párezerből akarod le tudni megtudja úgy csinálni hogy nem kelt mű hatást. Műköröm ugyanez, abból is lehet amúgy szépet és esztétikusat csináltatni, nem muszáj 20centis hegyes virágos pálmafásat. Szerintem sok szempontból előnyös, nem kopik le pár nap alatt mint a lakk és nehezebben törik le mint a sajátod ezért nem is kell vele túl sokat törődni. Van aki így érzi jól magát, nekik meg az furcsa hogy más ennyire ódzkodik tőle.
2017. szept. 23. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Én megtudom érteni.

Póthaj szerintem jó (persze,nem az olcsó kínais) mert ha mit tudom én,nem akarod befesteni a hajad vagy valami akkor felveszed és kész.

2017. szept. 23. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nincs egyik sem, de bizonyos esetekben meg tudom érteni, ha valakinek van. Nem mindenkinek szép a haja hosszúra növesztve, mert töredezik, vagy nagyon ritka. Én például a körmömet nem tudom megnöveszteni, mert nagyon gyenge, letörik rögtön, ha az ujjamnál hosszabbra próbálom növeszteni. Nem zavar annyira, mert szerencsére szép formájú, hosszúkás körmöm és ujjaim vannak, de ha tömzsi, vaskos kezem lenne, lehet, hogy csináltatnék műkörmöket, mert attól kicsit nőiesebb lenne a kezem. Persze van, aki egyik kategóriába sem esik bele, csak szimplán divatból csinálja. De engem nem zavar,szerintem mindenki csinálja azt, amitől jól érzi magát, amíg ezzel másnak nem okoz kárt.
2017. szept. 23. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok ismerősömnek azert van epitett korme, mert nem akarjak naponta ujralakkozni. Ezt megertem, tényleg nem tartosak a koromlakkok. Nekem viszont magamon nem tetszene. Masoket mindig nezem, sokszor tetszik is. A pothajjal ugy vagyok, higy akkor jo, ha nem veszem eszre, hogy nem sajat. :D
2017. szept. 25. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
én pl nem szeretek lakkozni, mert hamar lekopik. de ami nagyobb gond nálam az az, hogy kényszeresen rágom a körmöm, és a körülötte lévő bőrt. ha véletlen meg tudom növeszteni, akkor kb azonnal letörik, így a többit a lerágom, mert akkor már idegesít. vagy ha véletlen beszakad, stb. nekem gyengék a körmeim. én szeretem a műkörmöt, esztétikus, szép, ha nem egy ízléstelen paraszt az ember. ha műkörmöm van, akkor nem rágom. :)
2017. szept. 29. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!