Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti éreztétek már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztétek már úgy, hogy jobban vonzódtok egy tanultabb, sikeres nőhöz, mint egy olyanhoz, aki kevésbé az?

Figyelt kérdés
Ismeredtem egy lánnyal, írogattunk egymásnak, nagyon szimpatikus volt, tanult (több diploma és nem hagyja abba, nyelvtanulás stb) és sikeres a munkájában egy virágzó vállalkozást visz, de sajnos egyik napról a másikra közömbös lett, alig írt vissza, aztán találkozni sem akart már, pedig először igen... Mindemellett pedig nagyon-nagyon csinos is volt, pont az esetem. Azóta próbálkozom más lányokkal is beszélgetni, találkozgatom is, akik szintén az eseteim, most akivel randizok például csak szakmunkásba járt és pékségben eladó, de úgy érzem a nyomában sincs annak, akiről először írtam... Pedig ő is szép. Ti voltatok már így?
2019. márc. 27. 23:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem, jobb szeretem a nőket, mint a robotokat
2019. márc. 27. 23:26
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
szerintem nem sok múlik ezeken az emberi oldalról. munkahelyemen minden csaj diplomás és jól keresnek, de ettől még nem izgik.
2019. márc. 27. 23:26
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Igen.

Tinikorom végén úgy voltam vele, hogy egy kapcsolatban az a fontos, hogy elfogadjuk egymást, szeressük egymást és ilyenek. Akkor még többet próbáltam tolni egy kapcsolatba, azt hittem, hogy ebből áll a dolog.

Aztán jött egy lány. 2 diploma, több nyelven beszélt, minden témához tudott valamit hozzáfűzni, tájékozott volt, figyelmes és még sorolhatnám. Akkor rájöttem, hogy egy kapcsolatban simán elvárhatok többet is az átlagos jól megvagyunk szintnél és ráadásul mellette szellemileg sem éheztem. Azóta ő az etalon nálam.

2019. márc. 27. 23:30
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Előző párom két szakvizsgás orvos volt. Most egy takarító csaj (igaz egyetemre jár, ebből finanszirozza a tanulást).

Szóval én egy kedves jólelkű nővel vagyok szívesebben együtt mint egy többdiplomással.

2019. márc. 28. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nagyon fontos, hogy tanult, művelt, intelligens legyen. Az viszont egyáltalán nem érdekel, hogy sikeres-e. Nem szeretem a karrierista nőket, férfiasak. Nem áll jól a nőknek a törtetés.
2019. márc. 28. 00:37
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

# 5

Pff...

Tipikus falusi férfi, aki még sosem látott sikeres nőt közelről.

2019. márc. 28. 01:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Szakmunkás vállalkozó vagyok, egész èletemben csak diplomás barátnőm volt, a jelenlegi még csak hallgató,szerintem egy nő legyen okos és ne álljon meg szakmunkásnál. Zsánereim az okos hölgyek nem kezdenék mással.

23f

2019. márc. 28. 05:28
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Én általában jobban vonzodom az okos, muvelt emberekhez mint a nem azokhoz.

Legyen az no vagy ferfi.

2019. márc. 28. 06:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Engem egyik szint sem fogad el, így nem releváns a dolog számomra.
2019. márc. 28. 07:11
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

"szerintem egy nő legyen okos és ne álljon meg szakmunkásnál"

És azért volt már ilyen fiatalon több diplomás barátnőd is, mert "nem álltak meg szakmunkásnál"?

2019. márc. 28. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!