Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy lehet rendelni igazi ázsiai feleséget?
Egy barátomnak van egy igen jómódú felsővezető ismerőse, aki állítólag rendelt 150.000 euróért egy thai lányt, "házasságközvetítőn".
Rendes legális lepapírozott, profi tréninget kapott lányt. Minden megcsinál, mos, főz takarít stb.
Ez realitás lehet?
Az 5. csalódásom után elegem van a pszichotikus drámakirálylány magyar lányokból. Tisztelet a kivételnek, de egyszerűen pár hónap után mindegyik teljesen megőrül. Elegem van már ebből komolyan.
Egy biztos, Instagrammon/Facebookon több ázsiai lány ismerősöm is van, főleg szakmai ismeretségből, konferenciákról (tehát nem prostik). Nem csak hogy veszett okosak, de nagyon kedvesek, aranyosak, végtelenül tisztelettudóak is. Nem mellesleg gyönyörűek. Nyitni kéne az ázsiaik felé azt hiszem, de nem szeretnék annyira ázsiai országban élni. Örülnék ha ideköltözne :D
A kérdés inkább komolytalan kifakadás :D viszont az tényleg érdekel hogyan lehetne meghódítani egy ázsiai lányt Magyarországra.
Én múltkor olvastam egy közvéleményt a japánokról. Japánba már kihaló félben van a romantika. Az emberek nem szeretik megismerni a másikat. És legtöbbször olyan házasságok köttetnek, ahol a nő olyan férfival köti össze az életét, ahol az úr szimplán a legjobb barátja.
Nem lepontozni kell, nézzetek utána, ez tényleg így van.
Nem szerelemből házasodnak.
Sőt, régen volt egy másik közvélemény kutatás is:
Vannak ilyen miniatűr, nem szexrobotok feltétlenül, de ilyen animés cuccok, és sok férfi inkább ilyent vesz.
Mert tanítható, stb. Azt teszi, amit kérsz.
Akiket ismerek, azok általában csak fél évig vannak itt valami szakmai ösztöndíjjal. Eddig tartózkodtam ettől, mert USA-n kívül nem akarok máshol élni Eu-ban csak itthob.
Csak nem értem általában véve miért sokkal nyitottabbak, és kedvesebbek mint a magyar nők.
Összehasonlíthatatlan pl egy magyar szakmai konferencia partija, az a belterjes beképzeltség ami ott van.... te jó ég. Vs és egy külföldi szakmai workshop estéje mondjuk.
Azért kedvesebbek, mert annyit látnak te fehér ember vagy, oszt az biztos jó (ott ilyen irányban rasszisták).
Pl. ha nem láttál még elég távolkeletit, te is simán összeszedsz egy csúnyácskábbat.
Abban pedig nagyon tévedsz hogy jobbak mint a magyar nők, sőt! Tapasztalatom szerint nagyon jó színjátékosok, és hisztikirálynők! Úgyhogy csak óvatosan!
Egy rokonom is hozott magának egy thai lányt, de ő Stuttgartban lakott és ott is élnek már. A csajnak kb. cipője se volt. Nem tudom néhány férfinek érdekes beütése van.. thai feleség 150.000 euroert.
Elhozta a mi kisvárosunkba a csajt, a rokonoknak meg égett a pofájuk az utcán amikor együtt mentek étterembe.
Én Kanadában élek, itt ismerek több olyan pasit, akik filippin nőt szedtek össze. Netes ismerkedés, persze a csaj nagyon hamar szerelmes lett, a pasi kihozta, házasság, intézte a papírjait. Addig tartott a nagy szerelem, amíg a csaj meg nem kapta a letelepedést. De sok ázsiai ráveszi a pasit, hogy a családját is hozza ki külföldre, aztán jó lehúzzák a pasit.
A tényleg okos ázsiai nők meg nem fognak téged szolgálni, őket nem tudod megvenni, és nekik kevés vagy.
Csak addig kell nekik a Magyar még idehozza..
Aztán ugyan úgy nevetnek a kisfarkú fehér emberen akit jól átvertek !
Van egy pesti haverom, ő beszélt egy kínai lánnyal, és ő mondta hogy nem jók az ázsiai csajok a magyaroknak...mert az átlag 16-17 centinek már túl szűk a puncijuk és csak szenvedés az egész.
Ázsiai átlag vmi 11-12 cm 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!