Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen írigyek egyesek a szép emberekre?
Igen.Nekünk nagyobb a szerencsénk e területen, mert a szép embereket -statisztikailag kimutatták- , jobban fogadják az emberek.
Egy csünyácskának nehezebb , akar párkeresés, akár az állásinterjú.
Egy átlagos, vagy csúnyácska embernek többet kell tepernie egy jobb partiért, egy állásért. stb.

Azért, mert a szépeknek nagyobb a szerencséjük e területen, mert a szép embereket -statisztikailag kimutatták- , jobban fogadják az emberek.
Egy csünyácskának nehezebb , akar párkeresés, akár az állásinterjú.
Egy átlagos, vagy csúnyácska embernek többet kell tepernie egy jobb partiért, egy állásért. stb.
Tökéletesen megválaszoltad magadnak. Mi a kérdés?

Ki a szép és a csúnya? A szépség relatív. Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Amire te azt mondod, hogy szép, az másnak lehet csúnya.
Azonban pl. sok túlsúlyos ember, aki nem betegség miatt hízott meg, lusta és akaratgyenge lefogyni.

Ez az állástól is függ. Ahol hostesskedni kell, ott senkit nem érdekel, hogy tudja-e pitagorasz tételét vagy hanya lett a magyar érettségije. Viszont ha olyan szakmában búvárkodunk, ahol már egy kicsi ész is szükségeltetik vagy józan ítélőképesség, akkor nem feltétlenül kell ezen agyalni. A legtöbb esetben egyébként a megfelelő emberekkel kell hogy körülvegyük magunkat!
Egyébként nem tudom ez miért van, és te se ess abba a hibába hogy általánosítasz, én inkább azt tapasztaltam, hogy az idősebb kollégák gyűlölik szabályosan a fiatalabbakat, minden területen. Abszolut potenciális riválisnak tekintik...
Egy jobb "partiért" egy "csúnyábbnak" nem kell teperni... neki megvannak a saját taktikái a párszerzéshez, ami nem a szilikon meg a mű cucc, hanem sokkal feljebbvaló dolog, mint azt te képzeled :)
Ne is mondd, 3as. Múltkor a buszon láttam két tizenéves csajt, barinők
lehettek , mert beszélgettek, nevedgéltek....de egyik kb. 100 kg, a másik 120....

Trollolooo.
Ha nem vagy troll buta vagy. Én megszépülhetek, de te nem leszel okosabb.
5 ös. Ha az intellektuális képességeire gondolsz, azt nagyívben lesz@rják, mind a pasik mind a csajok.
welcome in real world :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!