Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen írigyek egyesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen írigyek egyesek a szép emberekre?

Figyelt kérdés

Igen.Nekünk nagyobb a szerencsénk e területen, mert a szép embereket -statisztikailag kimutatták- , jobban fogadják az emberek.

Egy csünyácskának nehezebb , akar párkeresés, akár az állásinterjú.

Egy átlagos, vagy csúnyácska embernek többet kell tepernie egy jobb partiért, egy állásért. stb.

2019. márc. 23. 15:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
brühühü
2019. márc. 23. 15:37
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a szépeknek nagyobb a szerencséjük e területen, mert a szép embereket -statisztikailag kimutatták- , jobban fogadják az emberek.

Egy csünyácskának nehezebb , akar párkeresés, akár az állásinterjú.

Egy átlagos, vagy csúnyácska embernek többet kell tepernie egy jobb partiért, egy állásért. stb.

Tökéletesen megválaszoltad magadnak. Mi a kérdés?

3/21 anonim ***** válasza:
39%

Ki a szép és a csúnya? A szépség relatív. Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Amire te azt mondod, hogy szép, az másnak lehet csúnya.

Azonban pl. sok túlsúlyos ember, aki nem betegség miatt hízott meg, lusta és akaratgyenge lefogyni.

4/21 A kérdező kommentje:
Hát ezaz! Fogadják el, hogy ez van, és tegyenek azért esetleg, hogy mondjuk 2-3 pontosból legalább 7-8 pontosak legyenek. ( ruha, smink, kiegészítők, hozzáállás igen sokat segíthet)
2019. márc. 23. 15:39
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez az állástól is függ. Ahol hostesskedni kell, ott senkit nem érdekel, hogy tudja-e pitagorasz tételét vagy hanya lett a magyar érettségije. Viszont ha olyan szakmában búvárkodunk, ahol már egy kicsi ész is szükségeltetik vagy józan ítélőképesség, akkor nem feltétlenül kell ezen agyalni. A legtöbb esetben egyébként a megfelelő emberekkel kell hogy körülvegyük magunkat!

Egyébként nem tudom ez miért van, és te se ess abba a hibába hogy általánosítasz, én inkább azt tapasztaltam, hogy az idősebb kollégák gyűlölik szabályosan a fiatalabbakat, minden területen. Abszolut potenciális riválisnak tekintik...

Egy jobb "partiért" egy "csúnyábbnak" nem kell teperni... neki megvannak a saját taktikái a párszerzéshez, ami nem a szilikon meg a mű cucc, hanem sokkal feljebbvaló dolog, mint azt te képzeled :)

2019. márc. 23. 15:40
 6/21 A kérdező kommentje:

Ne is mondd, 3as. Múltkor a buszon láttam két tizenéves csajt, barinők

lehettek , mert beszélgettek, nevedgéltek....de egyik kb. 100 kg, a másik 120....

2019. márc. 23. 15:41
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Trollolooo.

Ha nem vagy troll buta vagy. Én megszépülhetek, de te nem leszel okosabb.

2019. márc. 23. 15:41
 8/21 A kérdező kommentje:

5 ös. Ha az intellektuális képességeire gondolsz, azt nagyívben lesz@rják, mind a pasik mind a csajok.

welcome in real world :)

2019. márc. 23. 15:43
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Láttam már gyönyörű arcú nőt, aki köpködve beszélt, és láttam telt istennőt is, aki annyira diplomatikus volt, mint egy királynő! A szépség relatív. Aki pontoz másokat, meg ezen fröcsög hogy ki a gebe ki a túlsúlyos, annak sürgősen ajánlok valami hobbit, hogy elfoglalja magát saját magával. :) Miért irigyek alapvetően az emberek? Mert nem a saját maguk dolgával törődnek! :) Ennyike
2019. márc. 23. 15:44
 10/21 A kérdező kommentje:
szerintem engem láttál b@zmeg. :DD majdnem minden ismim azt mondja, hogy nagyon szép vagyok, nagyon rendbe vagyok....csak ne kezdjek el beszélni.....:))’ LOL
2019. márc. 23. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!