Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigy mindenki a szép emberekre?
Egyre többször tapasztalom külső megfigyelőkét,hogyha az ember:szebb,okosabb,
különlegesebb mint a többi,egyből utálják. (Iskolák,munkahelyek) miért nem tudja valaki elfogadni magát,és ha kell változtani? Miért mást kell irigyelni és gyűlölni? (Nem hülye beképzelt tinikre gondolok,akiket a személyiségük miatt nem kedvelnek).
Soha nem voltam szép,mégis írigyeltek...
Szerintem nem minden szép embert írigyelnek.
Aki kreatív vagy sikeres az inkább.
Vagy például akinek nem kell külföldre menni melózni mert itthon is jól él....
Az, hogy szép még mindig egy relatív fogalom. Én speciel nem szoktam irigykedni, van párom, munkám, lakásom, autóm, tulajdonképpen kevés olyan dolog van, amire irigykedhetnék (illetve na, most kívánhatnék luxus dolgokat, csak engem sose vonzott valahogy). Ettől függetlenül vannak nők, akik népszerűek, de én például nem találom őket szépnek. Viszont valahogy mindig gyenge jellemnek tartottam azokat az embereket, akik úgymond csodállják őket. Szerintem csak simán el kéne fogadni, hogy ő így néz ki. Egyik véglet sem jobb, a gyűlölködés se meg a csodálat se. Mindkettővel nála alacsonyabb rendűnek állítom be magam.
Na mindegy de én azzal nem értek egyet, hogy ha nem tetszik egy általánosságban szépnek mondott nő, akkor az csak irigység miatt lehet. Nekem például férfiak terén is mindig érdekes ízlésem volt, nem a mostani "divatban" lévő pasik tetszenek, hanem a dolgos, munkában erősödő, igazán férfias pasik stb. Erre például az itt kommentelők simán rámondanák, hogy "jajj persze csak azért, mert nekem nem jut normális vagy jóképű vagy mittudomén milyen pasi". Pedig csak tök más az ízlésem. Ugyan ez van nők terén is. Például kifejezetten undorítónak tartom a túl izmos nőket, nyilván nem azért, mert én is kigyúrt állat szeretnék lenni. Nem irigykedek én senkire, nem gondolom szebbnek vagy csúnyábbnak magamat náluk. Egyszerűen csak elfogadom, hogy ő úgy néz ki, én meg így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!