Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak az ilyen nők írnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az ilyen nők írnak rám társkeresőn?

Figyelt kérdés

40 körüli, extrém módon el van hízva, 100 kg több és aránytalanul lóg mindene. Rövid igénytelen haj stb.

Ilyen nőket akarják a férfiak vagy ezeknek tényleg ennyire nehéz a társkeresés még társkeresőn is, azért írnak rám vagy én lennék ennyire ronda?

2019. márc. 22. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
rám a csúnyák se írnak
2019. márc. 22. 12:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondom fogalmam sincs. Talán úgy vannak vele, hogy te is ronda vagy, nekik tetszenél mégis. Az ízlésed meg, ha nincs leírva a lapodon, akkor nem ismerhetik.

2019. márc. 22. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Sztem te csak el tudod már dönteni magadban, h külseg milyen kategíóriába tartozol. Mi látatlanban csak tippelgetni tudunk. Ha esetleg a külsőd nem tartozik az erősségeid közë, akkor viszont ne várd el, h a jó nők észre vegyenek. Tudod: "Midenki a magához valóval" Lehet, h csak egy kis önkritikát kéne gyakorolnod.

Ha viszont legalább egy átlag vagy, akkor meg nem kell annyira felvenned, már fentebb említettem miért.

2019. márc. 22. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont a lényeget nem tudjuk: téged nem ismerünk. Ha te is negyven körüli, előnytelen külsejű pasi vagy, akkor velük vagy egy szinten. Ha nem....akkor ezek tényleg a kétségbeesett nők.
2019. márc. 22. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Igaza van a kérdezőnek, mert amikor harmincas és jóképű diplomás pasi voltam sorra olyan nők írtak rám akik iskolázatlan, sokcsaládos és ráadásul jóval idősebb volt nálam. A testforma és kinézet mellékes, volt mindenféle. Emlékszem hogy volt olyan is akit kapásból lemamiztam és kértem a nyugdíjszelvényét és letiltott kapásból :-D Viszont olyan is volt aki negyven évesen már nagymama volt :-D
2019. márc. 28. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!