Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyen nők írnak rám társkeresőn?
40 körüli, extrém módon el van hízva, 100 kg több és aránytalanul lóg mindene. Rövid igénytelen haj stb.
Ilyen nőket akarják a férfiak vagy ezeknek tényleg ennyire nehéz a társkeresés még társkeresőn is, azért írnak rám vagy én lennék ennyire ronda?
Mondom fogalmam sincs. Talán úgy vannak vele, hogy te is ronda vagy, nekik tetszenél mégis. Az ízlésed meg, ha nincs leírva a lapodon, akkor nem ismerhetik.
Kedves kérdező! Sztem te csak el tudod már dönteni magadban, h külseg milyen kategíóriába tartozol. Mi látatlanban csak tippelgetni tudunk. Ha esetleg a külsőd nem tartozik az erősségeid közë, akkor viszont ne várd el, h a jó nők észre vegyenek. Tudod: "Midenki a magához valóval" Lehet, h csak egy kis önkritikát kéne gyakorolnod.
Ha viszont legalább egy átlag vagy, akkor meg nem kell annyira felvenned, már fentebb említettem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!