Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem írnak vissza vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem írnak vissza vagy elutasítanak a társkeresőn. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A társkereső oldalon kb. 1 hónapja azt tapasztalom hogy nem írnak vissza vagy elutasító választ kapok. Kicsit szar érzés amikor már olyan nők sem reagálnak az ismerkedési szándékomra akikre az utcán rá sem néznék, észre sem venném. Mi lehet az oka?

43/F

2019. febr. 22. 23:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Korábban volt néhány találkozás, ilyesmi de így ideje megállt a dolog. És ez már nagyon zavaró. Nem vagyok egy George Clooney de a külsőmmel nincsenek komolyabb problémák. Lehet hogy a profilomra kiírt bemutatkozásomon kell csiszolni, de az is lehet hogy más fajta fotók kellenek. Nem tudom. Segítsetek kideríteni. Nők és férfiak válaszait egyaránt várom. Annyi kérésem van hogy a válasz végén jelöljétek meg az életkorotok illetve a nemetek. Köszi!
2019. febr. 22. 23:44
 2/15 A kérdező kommentje:

Jelenleg két tárkereső oldalon vagyok fent. De a Randivonal.hu ahol már 4 hónapja kísérletezem az online társkereséssel. Van egy olyan érzésem hogy a társkeresőkön lévő lányok sokkal magasabbra helyezik a lécet, mint a való életben. És még az is felmerült bennem, hogy a Randivonal.hu inkább csak arra megy rá hogy az emberek inkább csak randizgassanak de viszonylag ritkán alakuljanak ki kapcsolatok is. Így lehet fenntartani, hogy minél több előfizetőjük legyen. Az oldal tanácsainál nőket megerősítik abban hogy igenis válogassanak szigorúan és helyezzék minél magasabbra lécet. Kifejezetten erény ha keményen és szigorúan válogatnak az üzenetben bejelentkező pasik között.

Ez pedig azért gáz, mert nagyon sokszor azért nem alakul ki egy-egy kapcsolat, mert a nők eleve úgy vannak össze rakva, hogy szeretik túl magasra tenni a lécet, a pasik meg próbálják egyre lejjebb adni. Amikor két ilyen ember találkozik akkor dimenziók választják el őket egymástól. Amiből egyenesen következik, hogy semmi sem fog kialakulni.

2019. febr. 22. 23:56
 3/15 Diavolino44 ***** válasza:
57%

Túl sokat agyalasz!

Az online ismerkedesi forma a nőknek kedvez. Regisztrálj be nőként s el fogsz hulni mekkora az érdeklődés. Viszont 43 ev az azt jelenti, hogy 35-40 év körül keresgelsz esetleg 30?

Az alá ne menj, felesleges!

Nem tudjuk mi van a profilodon. Így nehéz orvosolni a problémát.

Egy biztos az ismerkedés 90%ban függ a képeidtol! 10% a profil szöveg.

Milyen nyitó levelet használsz?

2019. febr. 23. 01:55
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
Öreg vagy.
2019. febr. 23. 08:12
 5/15 anonim ***** válasza:
17%
Az, hogy nem nézel ki tökéletesen, illetve nincs képed drága kocsival vagy egzotikus helyen.
2019. febr. 23. 08:24
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

Sokmindenről nem írtál. Milyen távolságban keresel. Van-e gyereked és akarsz-e? Elvált vahy-e? Dohányos vagy? Stb. Én pl. így szűrök.

Elolvasod a nők profilját, akiknek írsz? Megfelelő vagy a kitöltött "kívánalmaknak"?

Részemről a 99%-a az íróknak kuka, mert egyszerűen nem felelnek meg annak, amit leírtam.

Pl. nem akarok elvált, kétgyerekes apukát, hiába tündibündik a gyerekei, mert sajátot akarok, és ha mondjuk kiindulok a korodból, két gyerek után, mire olyan komollyá válna a dolog, hogy esetleg gyerekprojetet szeretnék, addigra már bőven 45 lennél, megszületik 46, és mire óvodás, addigra 50...

Vagy pl. hiába írja vlki, hogy csak időnként dohányzik, egyszerűen nem tudom elviselni....

2019. febr. 23. 09:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Hamarosan reagálni fogok rájuk
2019. márc. 6. 22:22
 8/15 A kérdező kommentje:
3: A felvetésed jogos. Egy ilyen publikus felületre nem copyznám be a bemutatkozásom és a társra vonatkozó elképzeléseimet. Ez eléggé intim dolog. De privátban átküldöm neked és örömmel várom az ötleteidet elképzeléseidet, szintén privátban. Köszi
2019. márc. 7. 18:56
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem átküldheted, én nálad kicsit fiatalabb nő vagyok, mondok tanácsot.
2019. márc. 9. 00:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

# 4

Te meg egy f...szfej vagy,bármilyen korosztálynak joga van társat keresni,jól néznénk ki 40 felett el kéne temetni magunkat. Leszel még annyi majd te is majd át gondolod akkor amit írtál. Nem rég beszéltem egy fickóval aki 49 éves a felesége meg 33 és van 3 gyerekük.

2019. márc. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!