Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem írnak vissza vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem írnak vissza vagy elutasítanak a társkeresőn. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

A társkereső oldalon kb. 1 hónapja azt tapasztalom hogy nem írnak vissza vagy elutasító választ kapok. Kicsit szar érzés amikor már olyan nők sem reagálnak az ismerkedési szándékomra akikre az utcán rá sem néznék, észre sem venném. Mi lehet az oka?

43/F

2019. febr. 22. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

43 évesen öreg? :D Nekem voltak a házasságomon belüli problémák, nem is gyengék, így felmértem a helyzetem a "piacon". Hozzáteszem, sosem léptem félre csak ismerkedtem. A legfiatalabb 24 éves volt, a korosztályát fényévekkel lepipáló gondolkozással. A 30-as korosztályból bőven tudtam ismerkedni.

Szóval ez az "öreg vagy" szöveg több mint nevetséges. Sőt, azt látom, hogy sok huszonéves srác kínlódik az miatt, hogy nincs barátnőjük. Az van, hogy az ISMERKEDÉS sokkal összetettebb dolog, mintsem kiszaggatott térdű nadrágban, feszülős pólóban feszítgessünk, és a fb-on ráírjunk minden nőnemű lényre abban a reményben, hogy a szuper trendi megjelenésünk majd magától megoldja a problémánkat.

A kérdezőnek... Az van, hogy a nők óriási mennyiségű levelet kapnak naponta. Ezeknek a leveleknek nagyrésze úgy végzi, hogy először megnézik a profilképet. Itt már nagyjából a 90% kuka. A maradék levelek többsége meg 1-2 soros sablon blabla... tehát kuka.

Az én statisztikám 10 levélből 8 válasz. A 8 válaszból 4 elutasítás. Így 10/4 volt a sikerességi rátám, ami nem rossz.

Az adatlapomról: Átlag fotó, a szöveges részben az elképzelésem a világról, mármint a párkapcsolat terén. Semmi nyálas ömlengés hogy imádok borozgatni a naplementében, és életcélom az afrikai árvák megmentése.

A leveleim egyediek, adom magam, de itt nem gondolok semmi extrára. Nem árulok zsákbamacskát. Úgy gondolom ráéreztem a lényegre, nem túl bonyolult a képlet.

Az ilyen PUA féle marhaságokon még a nők is röhögnek, szóval nem ez az irány.

2019. márc. 9. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:

jaj nagyon jól írja az utolsó. voltam fönt (nőként) társkeresőn, és pontosan így gondolkodom, amit ő leírt.

a profilképen sok múlik, de pl. nem feltétlen kell szépnek lennie a férfinak, csak ne legyen pl. nővel :D vagy ne legyen pl. nagyon topis, kif.gott nadrágban otthon tespedő, butafejű ember a fotón.

meg persze bejátszhat a személyes ellenszenv, stb.

de hogyha a szöveg jó, azzal már nagyon lehet tarolni.

a szia, ismerkednél? és társai nálam alapból kuka.

meg a ctrl c & ctrl v levelek, amiről ordít, hogy napi 50 et küld ki ugyanazzal a szöveggel mindenkinek.

a másik, hogy aki a profilján szidja a nőket, az ilyen fajta sérült embereknek se válaszoltam.

meg akik kioktatnak, hogy így meg úgy illik velük viselkedni a társkeresőn.

A rendes, normális, vicces (de nem erőltetetten vicces) embereket keresik szerintem a legtöbben.

2019. márc. 9. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:

ja még annyi, hogy egyszer írt rám valaki olyat, hogy érzem, hogy mi összeillenénk. nem tudom már hogy fogalmazta meg, de nagyon jó levél volt, és úgy éreztem, hogy személyes.

aztán kiderült, hogy ez is egy ctrl c ctrl v levél volt, de nem olyan volt a hangzása, és ez az, ami számít elsőre. tisztára személyesnek éreztem, és én is elkezdtem továbbgondolni.

2019. márc. 9. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a megerősítést. Egy levélen keresztül simán "átjön" az ember. Kezdve a helyesírással, a stilisztikával, a levél mondanivalójával, azzal hogy van-e benne a címzettnek szóló kérdéssel... stb.

Persze így sem biztos még semmi sem, mert hát a hölgyeknél sem lehet tudni, milyen szintem mozog. Viszont pont ezért nem kell megsértődni. Érdekes, hogy ha én normálisan kommunikálok, akkor vagyok annyira értékes még akkor is, ha nem látnak bennem potenciált de visszaírnak.

Egy van, és ezt nem lehet átugrani: a külsőség nem minden, bár erre lehet a legkönnyebben rágyúrni. Egy jó stílust, egészséges önértékelésből származó magabiztosságot elég nehéz súlyzók emelgetésével elérni. Viszont aki ebben hisz, annak sincs veszve a dolog, mivel rengeteg felszínes nőt is lehet találni, szóval a zsák a foltját megtalálhatja.

Bocsi, ha egy kicsit cinikus vagyok, de eléggé reneszánszát éli a díszcsomagolásba tekert kaki. Akinek nem inge...

2019. márc. 9. 13:41
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a legfrissebb válaszokat :) Nagyon hasznos, intelligens és gyakorlatias tanácsokat kaptam. Amint időm és energiám engedi reagálni fogok, akár privátban is.

Köszi mindenkinek aki normális, érdemi választ adott!

2019. márc. 11. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!