Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyen nők írnak rám társkeresőn?
Figyelt kérdés
40 körüli, extrém módon el van hízva, 100 kg több és aránytalanul lóg mindene. Rövid igénytelen haj stb.
Ilyen nőket akarják a férfiak vagy ezeknek tényleg ennyire nehéz a társkeresés még társkeresőn is, azért írnak rám vagy én lennék ennyire ronda?
Ahogy a férfiaknak, úgy nyilván a nőknek is van egy olyan rétege, akinek mindegy, csak legyen már valaki. Na, ők mindenkire ráírnak, mert bíznak benne, hogy a nagy számok törvénye alapján egyszer úgyis összejön.
2019. márc. 22. 11:58
2/15 anonim válasza:
Mert eleve nincsenek is másmilyen nők társkeresőn, legalábbis társkeresési szándékkal biztosan nem. Amelyik nő egy kicsit is normális és nem nagyon igénytelen, azt pillanatok alatt elkapkodják, és nem jut el addig, hogy társkeresőre regeljen.
2019. márc. 22. 12:07
3/15 anonim válasza:
Remélik, hogy nálad van esélyük, mert rajtuk kívül nem kellesz senkinek.
2019. márc. 22. 12:12
4/15 anonim válasza:
40-es nő vagyok, de csak tippelni tudok. Soha nem írtam senkire, amikor még társkeresőztem.
Lehet azt gondolják neked tetszenének, mert te sem vagy jó pasi.
2019. márc. 22. 12:15
5/15 A kérdező kommentje:
Lehet azt gondolják neked tetszenének, mert te sem vagy jó pasi.
Miért ha nem vagyok jó pasi akkor az izlésem is változik és a csúnya nők lesznek az eseteim?
2019. márc. 22. 12:17
6/15 anonim válasza:
Nem biztos, h ronda vagy, az ilyen nőknek ugyanis: nincs veszteni valójuk, így bkinél bepróbálkoznak. Ugyanígy van az ilyen kategóriájú pasiknál is.
2019. márc. 22. 12:19
7/15 anonim válasza:
Szoktál te is írni nőknek? Ha a nőktől várod, hogy érdeklődjenek, az kicsit hátrányos lehet, mert sokan a férfitól várják inkább a kezdeményezést, kapnak is eleget, ezért nem érzik szükségét, hogy ők írogassanak neked. Aztán talán vannak ilyen kétségbeesett magányos nők, akik minden élő lélekre ráírnak, remélve hátha összejön valami.
2019. márc. 22. 12:20
8/15 anonim válasza:
rengeteg insta pitshát látok társkeresőn,szóval az az állítás hogy csak csúnya nők vanank társkeresőn bukott
2019. márc. 22. 12:22
9/15 anonim válasza:
# 5/ Nálatok otthon nincs tükör, vagy ilyesmi? Nem tudod biztosra, hogy nézel ki, vagy mi a baj?
Szerintem nem ebből kéne eldőljön, hogy valaki hogy néz ki.
Velem is szoktak ismerkedni szépek és bűnrondák egyaránt, ha egy ronda ember nyomul rám, azt nem veszem magamra, nem fogok ebből arra következtetni, hogy biztos én is ronda lehetek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!