Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jó külsőd, akkor nem érdemelsz párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Manapság csak ezt látom,hogy aki helyes annak könnyen megy a párkapcsolat,könnyebben tud ismerkedni. Míg egy ronda hátrányba szorul.2019. márc. 19. 12:22
11/15 anonim válasza:
Én nem vagyok szép nő, de baromira megérdemlem azt a szuoer párkapcsolatot, amim van, mert tettem is érte.
12/15 anonim válasza:
Oooo nem derült ki , h férfi vagy vagy no ! Mert ha no akkor kis smink jo frizura segíthet ! Ha pasi , akkor jo testalkat sokat dob egy nem előnyös arcon !
13/15 anonim válasza:
A felszínes emberekkel való ismerkedés során kerül hátrányba egy nem jóképű férfi. Hidd el sok olyan nő van, aki többre tartja a szép belsőt, mint a szép külsőt.
Nehezebb rájuk találni, mert szerintem inkább az érettebb nők körében kell keresni..
Nem a 28-20 évesek között, akiknek csak a külsőségek a fontosak.
31/N
14/15 anonim válasza:
Tizenhármas válaszoló. Tegyük fel hogy igazad van. De akkor én 23 évesen mit kezdjek? Mert az éretteb nők elvből nem jönnek össze fiatalabb pasival.
15/15 anonim válasza:
Nagy ívben tojnak a helyes pasikra a nők, ha nem jómódúak. A pénzre és anyagi javakra ugranak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!