Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs jó külsőd, akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs jó külsőd, akkor nem érdemelsz párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Manapság csak ezt látom,hogy aki helyes annak könnyen megy a párkapcsolat,könnyebben tud ismerkedni. Míg egy ronda hátrányba szorul.
2019. márc. 19. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

"Manapság csak ezt látom,hogy aki helyes annak könnyen megy a párkapcsolat,könnyebben tud ismerkedni. Míg egy ronda hátrányba szorul."

Ez így van, viszont ebből nem következik az, amit a kérdésedben állítottál. Hátrányban vagy, de nem lehetetlenség.

2019. márc. 19. 12:26
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Minden külső talál magának párt, a vékony, a sportos, az átlagos, az elhízott is. Csak kérdés, hogy milyet.

A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol.

2019. márc. 19. 12:26
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Manapság? Mókuska, az egész kibas2ott evolúció erről szól, mióta az első élőlény megjelent.
2019. márc. 19. 12:28
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Én meg azt látom, hogy aki a gép előtt rinyál, hogy neki nincs párja, és soha nem is lesz, és hogy akinek x éves koráig nem sikerült, annak már bele kell törődnie, hogy soha nem lesz, és magányosan kell leélni az életét, és aki nem kezdeményez, az magányra van ítélve, és akinek nincs 18 éves bmvéje, az is, magányos lesz-e, meg hogy ha nem keresek nettó 4502et, annak sincs esélye, és aki csúnya, annak sincs, az nem érdekel párkapcsolatot, és nem is lesz neki.

ezzel szemben aki nem fordul be, ismerkedik, bulizik, jól érzi magát, viccelődik, eljár a barátaival, művelődik, annak lesz. Na nem azért, mert megérdemli, hanem azért mert otthonról a gép elől, depresszióba merülve állati nehéz, míg élvezve az életet egy fokkal könnyebb. És akkor itt jöhet, hogy de ha nem keresek eleget , de ha nincs kocsim, de ha csúnya vagyok, de ha ....... pedig nem ezen múlik. Csak azt hiszi, hogy de igen, aki másra nem tudja fogni.

2019. márc. 19. 12:30
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Vannak, akik számára csak a belső a fontos, és ezt nem csak úgy mondogatják, hanem úgy is érzik.

Én is ilyen vagyok.

De akkor tényleg le kell tenni valamit az asztalra, hogy ezt el is higgyem :)

2019. márc. 19. 12:31
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

#5 vagyok, mármint hogy elhiggyem hogy milyen a másik belülről.

Lehet bármilyen rendes, kedves, odafigyelő, azért nekem elég sok időre van szükségem, hogy a valódi énjét is megláthassam.

2019. márc. 19. 12:32
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Bizony, kemény és igazságtlan a világ. Amúgy meg ebből is látszik, hogy nem született mindenki egyenlőnek, hiába a marxista ideológia, és senki sem fog kirendelni a csúnyák mellé központilag egy jó nőt, csak mert megérdemlik.
2019. márc. 19. 13:18
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

Hagy mondjam fordítva ha jól nézel ki és nem akarsz (például, mer van más elfoglaltságod is v szokásaid miatt...) akkor meg állandóan jaj biztos meleg a gyerek.

Tök jó dolog ezt meghallgatni úgy 15 éve alatt v 1 milliószor.

30 F

2019. márc. 19. 13:29
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Picsogááás
2019. márc. 19. 13:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolat nem érdem kérdése, az vagy van, vagy nincs, kinek nehezebb találnia, kinek könnyebb.
2019. márc. 19. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!