Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresőn megtetszenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn megtetszenétek egy orvosnak, de ti alacsony végzettségűek vagytok, hazudnátok a munkátokról?

Figyelt kérdés

Rámírt, jól elbeszélgetünk, semmi extra eddig. Csak eszembe jutott, mi lesz ha rákérdez mivel foglalkozom. Erről még nem beszélgettünk, neki a bemutatkozó szövegéből tudom hogy orvosként dolgozik.

Én gyárban dolgozom betanított munkásként (én vagyok a nő). Gondolom hiába az eddigi kellemes beszélgetés, ha leírom ezt, akkor nem ismerkedünk tovább. Bár nem mintha olyan fontos lenne megfelelni neki, hiszen nem is ismerjük egymást, csak felmerült bennem a téma. Ti mit gondoltok az ilyesmi helyzetekről? Esetleg volt már ilyenben részetek? Megmondtátok az igazat a munkátokról, vagy szépítettetek rajta?

2019. márc. 18. 22:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
75%

Nem!

Egyszer már bele estem egy ilyen "hibába".

Soha többé!

Ha tehetném és visszamehetnék biztos nem tenném.

Mondd el neki kerek- perec.. legfeljebb ennyi volt.

Na és? Mit veszítettél?

Semmit, kiderült legalább akkor mikor még nem lett komolyabb a dolog,...:)

2019. márc. 19. 01:58
 12/18 anonim ***** válasza:
7%
En pl utalom az orvosokat. Elitelem az eletfelfogasukat.
2019. márc. 19. 02:34
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

Vigyázz lehet kamuzik. Könnyen le lehet csekkolni név-munkahely alapján.

Ha igaz akkor meg nyugodtan mond meg, de kérdezd meg mik a szándékai, és csak akkor menj bele ha te is akarod.

2019. márc. 19. 04:07
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Mindketto gyári munkás. Egyik az ember gyarban a másik a vödör gyárban robotol.
2019. márc. 19. 06:20
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha jól elbeszélgettek, abból fog következtetni arra, hogy szellemileg passzoltok-e. Nem abból, hogy mit dolgozol éppen.

Engem nem zavar a munkám. Mikor neten ismerkedtem, és szóba került, akkor vagy nem érdekelte a másikat, vagy csodálkozott, mert azt hitte, valami irodai munkát végzek. Ilyenkor csak elmondtam, hogy csináltam olyat is, de ez jobban fizet.

2019. márc. 19. 06:45
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Hosszú távú kapcsolatot, hogy lehetne hazugságra építeni? Ha ez kizáró ok nála, akkor nem ti vagytok egymásnak a tökéletes pár.

A férjemnek is hazudozott egy lány, de amikor élőben találkoztak kiderült. A neve más volt, a magassága más volt, a szakmája más volt. A férjem munkára hivatkozva elég gyorsan ott is hagyta. Utána ismerkedtünk meg mi. Aki már az elején hazudozik, az később is folytatja, ki tudja miben még.

2019. márc. 19. 08:04
 17/18 anonim ***** válasza:
27%
A férfiakat nem érdekli a másik végzettsége, iskolái, munkái, (=lehetséges fizuja). Csak a nők ilyenek, a férfiak máshogy működnek, mások a prioritásaik.
2019. márc. 19. 08:31
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

A párom takarítónő, én két diplomás középvezető vagyok egy nagy cégnél.

Azért takarít a milliárdosok lakásában, hogy az egyetemi tanulmányait tudja finanszírozni. Okos, ambiciózus, jó természetű, minden megvan benne ami számomra egy nőben érték.

A pénz meg a pozíció számomra sokadlagos tényező, ezernyi olyan dolog van ami megelőzi.

2019. márc. 19. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!