Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn megtetszenétek egy orvosnak, de ti alacsony végzettségűek vagytok, hazudnátok a munkátokról?
Rámírt, jól elbeszélgetünk, semmi extra eddig. Csak eszembe jutott, mi lesz ha rákérdez mivel foglalkozom. Erről még nem beszélgettünk, neki a bemutatkozó szövegéből tudom hogy orvosként dolgozik.
Én gyárban dolgozom betanított munkásként (én vagyok a nő). Gondolom hiába az eddigi kellemes beszélgetés, ha leírom ezt, akkor nem ismerkedünk tovább. Bár nem mintha olyan fontos lenne megfelelni neki, hiszen nem is ismerjük egymást, csak felmerült bennem a téma. Ti mit gondoltok az ilyesmi helyzetekről? Esetleg volt már ilyenben részetek? Megmondtátok az igazat a munkátokról, vagy szépítettetek rajta?
Nem!
Egyszer már bele estem egy ilyen "hibába".
Soha többé!
Ha tehetném és visszamehetnék biztos nem tenném.
Mondd el neki kerek- perec.. legfeljebb ennyi volt.
Na és? Mit veszítettél?
Semmit, kiderült legalább akkor mikor még nem lett komolyabb a dolog,...:)
Vigyázz lehet kamuzik. Könnyen le lehet csekkolni név-munkahely alapján.
Ha igaz akkor meg nyugodtan mond meg, de kérdezd meg mik a szándékai, és csak akkor menj bele ha te is akarod.
Ha jól elbeszélgettek, abból fog következtetni arra, hogy szellemileg passzoltok-e. Nem abból, hogy mit dolgozol éppen.
Engem nem zavar a munkám. Mikor neten ismerkedtem, és szóba került, akkor vagy nem érdekelte a másikat, vagy csodálkozott, mert azt hitte, valami irodai munkát végzek. Ilyenkor csak elmondtam, hogy csináltam olyat is, de ez jobban fizet.
Hosszú távú kapcsolatot, hogy lehetne hazugságra építeni? Ha ez kizáró ok nála, akkor nem ti vagytok egymásnak a tökéletes pár.
A férjemnek is hazudozott egy lány, de amikor élőben találkoztak kiderült. A neve más volt, a magassága más volt, a szakmája más volt. A férjem munkára hivatkozva elég gyorsan ott is hagyta. Utána ismerkedtünk meg mi. Aki már az elején hazudozik, az később is folytatja, ki tudja miben még.
A párom takarítónő, én két diplomás középvezető vagyok egy nagy cégnél.
Azért takarít a milliárdosok lakásában, hogy az egyetemi tanulmányait tudja finanszírozni. Okos, ambiciózus, jó természetű, minden megvan benne ami számomra egy nőben érték.
A pénz meg a pozíció számomra sokadlagos tényező, ezernyi olyan dolog van ami megelőzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!