Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiúk! Mit szólnátok ha megtetszenétek egy nálatok kb.10 centivel magasabb lánynak?
Én 165 centi vagyok, és az egész életemet áthatotta-áthatja, hogy alacsony vagyok. Rengeteget szenvedtem tőle, de azért valahogy mégis sikerült eddig 6 nővel összejönnöm. Egyik kapcsolat se volt rövid, 4 kifejezetten hosszú volt-van. Egyik nőm se volt alacsonyabb, mint én, 2 ugyanakkora, a mostani pedig majdnem 10 centivel magasabb. Az, hogy alacsony vagyok rettenetesen zavar, de az, hogy a nőm magasabb egyáltalán nem.
Az ágyban, bár nem rólam szól a közmondás, hogy kis ember nagy bottal jár, mindig nagyon fontosnak tartottam, hogy törődjek a partneremmel. Nekem nem esett nehezemre, és megvolt a haszna.
Engem nem a magasságkülönbség zavar hanem, hogy a nagyon alacsony lányok sem vágynak hozzám hasonló alacsony (170) pasira és így a mi fajtánk periférián kívülre szorul. Természetesen elfogadnám a barátnőmet, ha magasabb lenne nálam, de csak akkor, ha érzem, hogy ő is őszintén szerelmes belém. Az ún. "trófeahódításnak" semmi értelme, hogy utána jól pofára essen a pasi. Legyen szó az illető kategóriájához képest szebb, tanultabb vagy jelen esetben magasabb csajról.
Egyébként Hollywood-ban számtalan példa van alacsony pasi-magas nő párosításra. Ha egy pasi kellően magabiztos és jóképű, akkor nem tudom elhinni a nőnek a védelmező férfi hiányával kapcsolatos érvelését.
Mint ~165 cm-es "alaccsony fiú", 10 cm talán még elfogadott, volt nálam fél fejjel magasabb barátnőm, nem különösképp zavart.
De tény, hogy a velem egymagas lányok az ideál.
Homokóra testalkattal lehetnél 180 is, nem utasítanálak vissza :*
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!