Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn megtetszenétek egy orvosnak, de ti alacsony végzettségűek vagytok, hazudnátok a munkátokról?
Rámírt, jól elbeszélgetünk, semmi extra eddig. Csak eszembe jutott, mi lesz ha rákérdez mivel foglalkozom. Erről még nem beszélgettünk, neki a bemutatkozó szövegéből tudom hogy orvosként dolgozik.
Én gyárban dolgozom betanított munkásként (én vagyok a nő). Gondolom hiába az eddigi kellemes beszélgetés, ha leírom ezt, akkor nem ismerkedünk tovább. Bár nem mintha olyan fontos lenne megfelelni neki, hiszen nem is ismerjük egymást, csak felmerült bennem a téma. Ti mit gondoltok az ilyesmi helyzetekről? Esetleg volt már ilyenben részetek? Megmondtátok az igazat a munkátokról, vagy szépítettetek rajta?
"De hogy ezt beleteszi bemutatkozasba..hatize.."
Hála a teremtőnek, hogy megteszi. Nem tudom ismersz-e orvost, de az ő munkabeosztásuk nem a szokásos 'lenyomom 8-tól 17-ig aztán szevasz'.
Egy kapcsolatban, ahol orvos a párod, muszáj elfogadnod azt, hogy nem te leszel az első. Ha születésnapod van és őt hívják, akkor megy. Ha éjjel kettőkor hívják, akkor megy. Ha leszerveztétek az 1 hetes nyaralást, de olyan dolog történik, akkor bizony ő marad.
Persze vannak olyan orvosok is, akik sz_rnak bele és nem hivatásként kezelik ezt, de eddig az összes orvos ismerősöm az előzőek szerint cselekedik (helyesen).
Ezt pedig sokan nem tudják elfogadni. Sokkal jobb tudni előre, hogy mizu.
5: "Ha születésnapod van és őt hívják, akkor megy. Ha éjjel kettőkor hívják, akkor megy. Ha leszerveztétek az 1 hetes nyaralást, de olyan dolog történik, akkor bizony ő marad."
Ostobaság!
Időnként ügyelnie kell, akkor bent van. Ha nem ügyel, szabadnapos, vagy szabadságon van, akkor meg otthon van, ill. ott, ahol kedve van. És nem hívják be, mert azért van ügyeletes orvos, hogy megoldja, ami akkor és ott adódik.
Néhány kivétel lehet, pl. szülész-nőgyógyász, ha fogadott orvosa a fél városnak, akkor folyton riasztják. Vagy maszek pszichiátert ha éjjel kettőkor hívja fel a betege, hogy épp öngyilkos akar lenni, akkor nekiáll vele lelkizni éjjel kettőkor. De ez a kivételes eset. Normál kórházi vagy háziorvos úgy él, ahogy föntebb írtam.
De egyébként szerintem ő sejti, hogy nem értelmiségi vagy. Ha mégis beszélget veled, akkor úgyis csak szexre kellesz neki, mint a nővérkék. Feleséget majd választ egy konferencián a többi orvos közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!