Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresőn megtetszenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn megtetszenétek egy orvosnak, de ti alacsony végzettségűek vagytok, hazudnátok a munkátokról?

Figyelt kérdés

Rámírt, jól elbeszélgetünk, semmi extra eddig. Csak eszembe jutott, mi lesz ha rákérdez mivel foglalkozom. Erről még nem beszélgettünk, neki a bemutatkozó szövegéből tudom hogy orvosként dolgozik.

Én gyárban dolgozom betanított munkásként (én vagyok a nő). Gondolom hiába az eddigi kellemes beszélgetés, ha leírom ezt, akkor nem ismerkedünk tovább. Bár nem mintha olyan fontos lenne megfelelni neki, hiszen nem is ismerjük egymást, csak felmerült bennem a téma. Ti mit gondoltok az ilyesmi helyzetekről? Esetleg volt már ilyenben részetek? Megmondtátok az igazat a munkátokról, vagy szépítettetek rajta?

2019. márc. 18. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
mond telibe mi van. aztán hagy fusson, ha akar. de ne kérj elnézést az életedért. ez a te utad.
2019. márc. 18. 22:57
 2/18 anonim ***** válasza:
13%
Amugy nem. De hogy ezt beleteszi bemutatkozasba..hatize..
2019. márc. 18. 22:59
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Minek hazudni? Ha komolyabbra fordulna a dolog és találkoznátok, úgyis kiderül. Így meg csak az ő idejét rabolnád, ha az igazat tudva nem akarna ismerkedni veled.
2019. márc. 18. 23:00
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Én hamarabb dobnék valakit azért, mert hazudott nekem, mint a munkája miatt.
2019. márc. 18. 23:02
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

"De hogy ezt beleteszi bemutatkozasba..hatize.."

Hála a teremtőnek, hogy megteszi. Nem tudom ismersz-e orvost, de az ő munkabeosztásuk nem a szokásos 'lenyomom 8-tól 17-ig aztán szevasz'.

Egy kapcsolatban, ahol orvos a párod, muszáj elfogadnod azt, hogy nem te leszel az első. Ha születésnapod van és őt hívják, akkor megy. Ha éjjel kettőkor hívják, akkor megy. Ha leszerveztétek az 1 hetes nyaralást, de olyan dolog történik, akkor bizony ő marad.

Persze vannak olyan orvosok is, akik sz_rnak bele és nem hivatásként kezelik ezt, de eddig az összes orvos ismerősöm az előzőek szerint cselekedik (helyesen).

Ezt pedig sokan nem tudják elfogadni. Sokkal jobb tudni előre, hogy mizu.

2019. márc. 18. 23:05
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is eleg tudnom rola kesobb.
2019. márc. 18. 23:14
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Megmondhatod neki, de ne mondd azt hogy amit csinálsz ez álmaid állása, és ne dacosan mondd el neki csak tárgyilagosan. És beszélj a hobbijaidról is, vagy ha volt valami gyerekkori álmod mi szeretnél lenni (ha mindez kívánságműsor lenne). De lehet hogy már most tetszik neki annyira a beszélgetésetek hogy még ezekre se lenne szükség.
2019. márc. 18. 23:46
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem az az igazán rossz ha tiplizik miután elmondod mit dolgozol.Az lenne a gáz ha meghúz x alkalommal, de mikor te komolyabb szintre szeretnél vele lépni akkor földhözvágna azzal hogy” mit gondoltál hogy te meg én hosszútávon??? A szex tényleg oké volt veled de amúgy röhögtess már!!!”
2019. márc. 19. 00:03
 9/18 anonim ***** válasza:
13%
Nyugi ... ő is gyári munkás csak így akar a lábad közé férkőzni.
2019. márc. 19. 00:09
 10/18 anonim ***** válasza:
21%

5: "Ha születésnapod van és őt hívják, akkor megy. Ha éjjel kettőkor hívják, akkor megy. Ha leszerveztétek az 1 hetes nyaralást, de olyan dolog történik, akkor bizony ő marad."

Ostobaság!

Időnként ügyelnie kell, akkor bent van. Ha nem ügyel, szabadnapos, vagy szabadságon van, akkor meg otthon van, ill. ott, ahol kedve van. És nem hívják be, mert azért van ügyeletes orvos, hogy megoldja, ami akkor és ott adódik.

Néhány kivétel lehet, pl. szülész-nőgyógyász, ha fogadott orvosa a fél városnak, akkor folyton riasztják. Vagy maszek pszichiátert ha éjjel kettőkor hívja fel a betege, hogy épp öngyilkos akar lenni, akkor nekiáll vele lelkizni éjjel kettőkor. De ez a kivételes eset. Normál kórházi vagy háziorvos úgy él, ahogy föntebb írtam.

De egyébként szerintem ő sejti, hogy nem értelmiségi vagy. Ha mégis beszélget veled, akkor úgyis csak szexre kellesz neki, mint a nővérkék. Feleséget majd választ egy konferencián a többi orvos közül.

2019. márc. 19. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!