Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban tényleg megbízhatatlanok a nők?
Mondják, h ne általánosítsunk, pedig sokszor olyan nők csalják meg a pasijukat, akikről nem is hittük volna.
Tehát nem a ribik rontják a nők hírnevét (azokat már mindenki bekategorizálta) hanem az u.n. "tisztességes lányok", akik hetet-havat összehordva mentegetik magukat: elgyengültek, bulin voltak, pasijuk elhanyagolta őket stb... Mi garancia van akkor arra, hogy ha összejövök egy u.n. "tisztességes lánnyal" akkor az nem áll majd be a fentiek sorába? Tehát a komoly párkapcsolat is olyan, mint a vallás. Hinni kell benne. Vagy elhiszed a dolgot, hogy okés lesz minden, vagy nem. Aztán vagy igazad lesz, vagy nem. Szánalom.
Én is és sok ismerősöm is így látja, tapasztalja. Azokkal akikről 10 méterről látszik, hogy lotyó nincs probléma, mert egyszerűen nem kezdesz vele, ha nem akarsz bajt.
A gond azokkal van akikről soha senki nem gondolta volna, hogy félrelép. A saját családját, testvéreit, barátnőit megdöbbenti, hogy egy 3 éves kapcsolatban félrelép. Az aktuális barátját hetekig váratta a lefekvéssel úgy, hogy normális szándékok álltak fent. A másik sráccal meg összefekszik két nap után.
Sztereotip, gyermekded, naiv gondolataim még azokból az időkből amikor nem ismertem ennyi esetet és nőt azt formálták bennem, hogy vannak szemét nők, de a nagyobb részük normális. Megfelelnek komoly kapcsolatra és arra, hogy egy férfi megálljon mellettük egy életre és családot alapítsanak. A férfiakról az járja, hogy mekkora mocskok, csak dugni akarnak, nincsenek érzelmeik stb. Felnőve rájöttem, hogy ezek mind tévhitek. A férfiak semmivel sem rosszabbak a nőknél.
A társadalom valamiért még mindig az egekbe magasztalja a nőket. Kiemeli, nőnapot tart és azt a látszatot kelti mintha ők különbek lennének emberileg.
Tudom, egy ilyen után itt kijár a nőgyűlölő titulus. Pedig egyáltalán nem gyűlölöm őket. Szerencsére még vannak akik nem érdemelnek megvetést.
#14: Ah, szóval simán csak átgondolatlan vagy és mivel valaki összetörte a szíved, ezért durcis vagy. Így már érthető.
Csendben megsúgom, hogy statisztikák szerint nincs nagy különbség a 2 fél között megcsalás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!