Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha teljesen képtelen vagyok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Több problémám is van vele:
- Félek odamenni egy lányhoz ismerkedési céllal
- Nem tudok mit mondani egy idegen lánynak
- Elég ronda vagyok
Próbálkoztam már Tinderen is ismerkedni, de ott alig van matchem és sajnos ott sem tudok valami érdekesen kezdeményezni.
Gondolkoztam azon is, hogy az egyetemen kellene próbálkoznom, de sajnos attól is nagyon félek.
20F
20F
2019. márc. 16. 20:46
1/4 anonim válasza:
egyetemre jársz és nem ott csajozol?
2/4 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam a kérdésben is, félek attól is. A lány csoporttársaim kapcsolatban vannak (nem mintha náluk mernék amúgy próbálkozni), más lányokkal meg csak a folyosón találkozok és náluk sem vagyok képes próbálkozni.
2019. márc. 16. 21:04
3/4 anonim válasza:
Ha nem mersz odamenni egy csajhoz, akkor valószínűleg még visszautasítást sem kaptál eddig.
Ha nem utasítottak még vissza, miből gondolod hogy ronda vagy?
Ha már mondjuk 10 lánnyal beszélgettél, randizni hívtad őket és mind elküldtek, akkor már kezdhetsz gyanakodni.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hány lánynál próbálkoztam eddig. Volt olyan, aki valamilyen nevetséges indokkal utasított vissza. Olyan is volt, akivel jól elbeszélgettünk a neten, el is hívtam randizni, de már az elején mondta, hogy nem tud sokáig maradni és aztán le is lépett ( gondolom nem azért, mert olyan jól néztem ki :) ). És még volt pár lány, akivel addig sem jutottam el.
2019. márc. 16. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!