Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék? Hol vqgy hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Hol vqgy hol tudnék ismerkedni? 20/f

Figyelt kérdés
Szingli vagyok és jó lenne egy lányt találni magam mellé. Sajnos nem nem mozgok olyan körökben ahol egyedülálló lányok vannak. Osztályom fiúkból tevődik össze. Nem nagyon járok olyan helyekre ahol ismerkedhetnék. Vannak a sulimban szép és helyes lányok de nincs rámlehetőségem velük megismerkedni. Mit tehetnék hogy legsen valami?
2016. jan. 30. 14:09
 1/4 anonim válasza:

Igazábol csak rajtad múlik hogy mikor találsz rá lehetőséget!

Szerintem kötel az összes olyan alapvetö lehetöséget kizártál amit szetitem mások ajánlanának

Kockáztass

Ha vki megtetszik mutatkozz be neki dícsérj meg rajta v.mit

Veszteni valód nincs

2016. jan. 30. 14:15
 2/4 anonim válasza:
Sulit hanyagold, ha sokakra rátapadsz pletyka lesz. De barátkozni megpróbálhatsz 1-2-vel az még senkinek sem tűnik fel, hogy mégis mit akar ez minden csajtól. Szerintem menj bulizni. Ott viszonylag sok szingli csaj van. Vagy sportolj és ott ismerkedj (uszoda, kondi) vagy könyvtár is jó lehet. Internetet nem ajánlom, de kipróbálhatod gyakorlásnak jó. Utcán is lehet ismerkedni meg tömegközlekedésen, van akinek bejön. A lényeg, hogy próbálkozz és lény nyitott ;)
2016. jan. 30. 14:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Suliban alapjáraton nem nagyon járkálok mert egész nap 1 teremben vagyok. I ternetes oldalakat kipróbáltam már. Szórakozni meg eljárok csak a mai lányok inkábbdiscoba járnak és azzal nincs is baj de rocker létemre nem tudok úgy táncolni és kellemetlenül is érzem magam közbe ha ráveszem magam. Mindenesetre köszönök minden álaszt :)
2016. jan. 30. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
2016. jan. 30. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!