Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék, hogy több időm...

Mit tehetnék, hogy több időm legyen ismerkedni?

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy az utolsó kapcsolatom óta csak a munkába temetkeztem, és éjjel-nappal dolgozom, utazom stb. és alig van időm ismerkedni. Már annyira, hogy zavar h egyedül vagyok pedig jóképű, helyes srácnak mondanak, és ha el is jutok egy-két randiig, tuti, hogy le kell mondanom idő hiányában és a csaj azt gondolja h komolytalan vagyok pedig pont ellenkezőleg :)Ez már örökké így lesz?

26 F

2013. jún. 30. 14:13
 1/1 My Conserve ***** válasza:

Hát ez elég szokatlan probléma, végtére is az időbeosztásodat te szabod meg.

Két dolog jutott eszembe. Az egyik az, hogy kereshetnél egy kevésbé követelő munkát, ha már itt nem tudsz lefaragni az időből.

A másik pedig az, hogy alakíts ki egy olyan időbeosztást, amiben rendszeresen vannak lukak. Például akár van randid estére, akár nincs, te szerdán 6-tól mindenképpen szabad vagy. Egy ilyen rendszeres időbeosztást talán el tud fogadni a munkahelyed is, mert kiszámíthatóvá tesz. És ha mégiscsak tudnál ismerkedni, akkor ezekben az időpontokban elhívhatod őket randira.

Fontos viszont, hogy ne csak heti egy alkalommal legyél szabad, mert ha a lánynak nem jó ez az időpont, akkor tudnod kell neki másikat ajánlani.

2013. júl. 3. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!