Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a társkereső fiatal nők nagy része eltartót keres, nem pedig lelki társat?

Figyelt kérdés

Otthon él a szüleinél és kifejezetten olyan férfit keres akihez oda tud költözni és majd eltartja. A legtöbb még a családjánál él és munkanélküli.

Nincs randizós időszak, nincs ismerkedés, közös kirándulások, moziba, színházba járás.

A legtöbb már az első randin a tárgyra tér.

Pénz/kocsi/lakás, vagy "bocsi, de nem vagy az esetem"

Nem értékeli, hogy megismert egy embert akinek vannak értékei, ha látja, hogy nem tudja kihasználni és nem ő az akit konkrétan keres, akkor kukázza.

Én például most olyan élethelyzetben vagyok, hogy egy hasonló érdeklődésű emberrel sokat el tudnék érni.

Nem jelentene problémát havi 50 ezret elkölteni utazásokra, wellness hétvégékre, stb, de így is tartom, hogy a lány helyett nem fizetném ki ezeket a dolgokat, hanem a saját kis pénzéből ő is dobjon bele és menjünk el együtt, az összeköltözésről pedig maximum 1-2 hónap ismerettség után lehet szó.

2019. márc. 16. 20:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%
#15 ha a nyolcasnak igaza van, akkor te tapló vadember vagy :D
2019. márc. 16. 22:38
 22/30 anonim ***** válasza:
16%

haha, nézd már meg hány diplomás csaj k_rválkodik a puncson

2019. márc. 16. 22:54
 23/30 anonim ***** válasza:
92%

Lehet nem a Tinderen kellene próbálkozni es lehet nem csak külső alapjan kellene szűrni... Ezek szerint elso sorban Te sem a lelki társat keresed egy nőben...

En pl teljesen az ellentéte vagyok annak, amit leírtál, csak hat nem is vagyok olyan csinos külsőre, de legalabb önálló vagyok. Mondjuk a havi 50ezret nem tudnam kipengetni wellnessre, pedig majdnem egyidős vagyok veled.

2019. márc. 16. 23:24
 24/30 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi baj, élj egyedül, ha nem találod az igazit.

Sajnos nem csak a fiataloknál jellemző...

2019. márc. 17. 07:31
 25/30 anonim ***** válasza:

A házasság mindig egy gazdasági kapcsolat volt. A XX. században jött be az individuum, önkiteljesítés faktor a házasságba.

A szerelem elmúlik, ezért akarnak ezek a nők is olyan dolgot, ami kézzel fogható.

2019. márc. 17. 10:20
 26/30 anonim ***** válasza:

"nem fizetném ki ezeket a dolgokat, hanem a saját kis pénzéből ő is dobjon bele és menjünk el együtt, az összeköltözésről pedig maximum 1-2 hónap ismerettség után lehet szó."

Ha szeretsz Wellnesezni, inkább mész egyedül? Szinte 0 plussz költséggel, van néhány kellemes napod. Pl. elmész Hévízre. Kiveszel egy apartmant napi 10.000 -ért. eddig a plusz az idegenforgalmi adó. 3 plusz strandbelépő, éttermekben a + 1 fő. Napi +10.000 ért jól éritek magatokat. Nem feleségül kell venni a hölgyet, csak szórakoztatni. Ugyanez igaz, ha elmész az Alpokba, a horvát tengerpartra. Egy repülős ótnál már több a plusz költség, de az is megérheti.

2019. márc. 17. 10:33
 27/30 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy a baj a fejekben.
2019. márc. 17. 10:36
 28/30 anonim ***** válasza:

"Nagyon nagy a baj a fejekben."

Nem citromba harapott orcával siránkozni kell rajta, hogy ilyen a világ, hanem élvezni az életet, míg megteheted anyagilag, fizikálisan, mentálisan.

2019. márc. 17. 10:42
 29/30 anonim ***** válasza:

A lányok/nők árulják magukat, sajnos ebbe a világba csöppentünk. :-(

Huszonéves koromban volt egy nem túlságosan szép de éppen hozzám való menyasszonyom és látszólag minden rendben volt. Szerelmesek voltunk, terveztük a jövőt. Majd egyszer csak felkelt a nap és félrelépett egy gazdag törpével. Kb fél év sem telt el összeházasodtak és talán a harmadik gyereket szüli azóta de egy napot sem dolgozott és diplomás ő is.

2019. márc. 29. 00:44
 30/30 A kérdező kommentje:
sajnálom. gondolom zsidó is az a törpe.
2019. márc. 29. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!