Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a társkereső fiatal nők nagy része eltartót keres, nem pedig lelki társat?
Otthon él a szüleinél és kifejezetten olyan férfit keres akihez oda tud költözni és majd eltartja. A legtöbb még a családjánál él és munkanélküli.
Nincs randizós időszak, nincs ismerkedés, közös kirándulások, moziba, színházba járás.
A legtöbb már az első randin a tárgyra tér.
Pénz/kocsi/lakás, vagy "bocsi, de nem vagy az esetem"
Nem értékeli, hogy megismert egy embert akinek vannak értékei, ha látja, hogy nem tudja kihasználni és nem ő az akit konkrétan keres, akkor kukázza.
Én például most olyan élethelyzetben vagyok, hogy egy hasonló érdeklődésű emberrel sokat el tudnék érni.
Nem jelentene problémát havi 50 ezret elkölteni utazásokra, wellness hétvégékre, stb, de így is tartom, hogy a lány helyett nem fizetném ki ezeket a dolgokat, hanem a saját kis pénzéből ő is dobjon bele és menjünk el együtt, az összeköltözésről pedig maximum 1-2 hónap ismerettség után lehet szó.
# 5
Na épp erről van szó. Egy fiatal lány miért legyen egy idősebb pasival, ha nem a pénz miatt?
Mást nem tud adni, hiszen ronda.
Gondolom, valami helyett keresik ezt. Nyilván nem csúnyácska vagy átlagos csajokról beszélsz, hanem jó csajokról "popsival meg alakkal". Ha te is olyan jól nézel ki, mint ők, akkor semmi gáz, de ha nem vagy helyes, akkor ezzel kárpótolsz.
Nekem ezt egyszer levezette egy pasi, hogy a szép nőknek több mindent elnéznek, a nem annyira szépeknek meg kárpótlást kell nyújtaniuk a kinézetükért. Lehet ez így fordított nemekkel is.
Megmondta a tutit?
Ha tényleg igaza van, akkor te, mint "az ismerkedési húspiacon" aktív férfi nem a normális férfi kategóriába tartozol, hanem "az ilyen kis eltartós kapcsolatot kereső kislányokhoz illő semmirevaló tapló vadember."
Nem kell összetrollkodni a kérdést. Igenis megmondta a tutit. Az előző ilyen lány akivel randiztam, majd a randi után vissza sem írt már, is arról beszélgetett a randi alatt, hogy odaköltözött valami csávóhoz akinek egy csomó be nem fizetett számlát talált a szekrényében, meg amikor el akart költözni a csávó agresszív volt vele. (tapló vadember) és hogy ugye én nem vagyok ilyen.
Nem én nem vagyok agresszív tapló vadember viszont még a családomnál élek egy panellakásban.
Hirtelen dolga akadt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!