Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy értelmes barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy értelmes barátnőt szeretnék akkor muszáj megtanulnom angolul?

Figyelt kérdés
Úgy látom hogy az angol az nagyon fontos. Nem csak munka miatt, hanem párkapcsolat területén is, hiába tudok esetleg németül vagy franciául muszáj hogy angolul is tudja mert ha nem az a nőnek ciki és úgy nem akar egy férfit hogy nem tudok angolul
2019. márc. 16. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

En jol tudok angolul. Malajul meg jobban, es indonezul is.

Egyaltalan nem volt no az eletemben, es szuz is vagyok. Nok kb. leszarjak, milyen nyelven beszelsz. Ha alapbol vonzo vagy, ez csak felertekel, mint egy egyutthato. De a 0 osszes szorzata 0.

2019. márc. 17. 00:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

En regen nem tudtam angolul es soha sem jott ez szoba hogy beszelek e angolul.

Most mar tudok mert a felesegem csak angolul beszel.

2019. márc. 17. 02:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Magyarországon, ahol az emberek 80-90%-a megmukkanni sem tud angolul, nem érzem ezt reális elvárásnak. Mondom ezt úgy, hogy én beszélek angolul, és a munkámhoz is használom napi szinten.
2019. márc. 17. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!