Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy értelmes barátnőt szeretnék akkor muszáj megtanulnom angolul?
Beijedtél az egyik kommenttől az egy másik kérdés alatt ? Ne tedd, ő csak 1 azaz egy darab nő.
32/f
Ahogy annál a kérdésnél is írták, azoknak a nőknek fontos volt, hogy a párjukkal elmehessenek moziba eredetiben filmet nézni, vagy küldhessenek párjuknak angol nyelvű cikket olvasni, stb.
Legtöbb nőnél ez nem alap, ha tudsz idegennyelvet az sokszor pluszpont, mert azt jelenti, hogy igényed van tanulni és képezni magad, de nem igazán elvárás.
Ha meg épp olyan valaki személyisége, hogy ezek a dolgok fontosak neki, akkor nem egymást keresitek. Lesz más.
Úristen, híres vagyok!!
Mármint ha az én válaszomra írtad ezt ki, volt előttem még egy.
Ez tényleg egyetlen egy dolog. És nálam nem az értelmesség fokmérője, nem is ciki, hanem megszokás.
De én meg nem főzök, úgyhogy nem egymást keressük, megnyugodhatsz. 😃
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Rádjött a para?
A jó angoltudás az élet minden területén egyre inkább elengedhetetlen, kb. kezd az általános műveltségbe bépülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!