Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem hogy lassan 40 évesen nem vágyok társra, családra, gyerekre?
Igen lassan negyven éves vagyok és egyedülálló és valahogy ami az érdekes nem is vágyok társa, teljesen jól érzem magam egyedül, kollégáim, ismerőseim mind megházasodott család gyerek és társai. Én meg abszolút nem érzek erre késztetést valahogy úgy érzem egy nyűg lenne egy társ.
Valahogy azt érzem hogy miért jó az hogy jobb egyedül jobb a magam ura vagyok nem kell alkalmazkodni nem kell megfelelni valakinek. Úgy érzem csak egy teher lenne számomra a család és egy feleség élettárs lehet azért nem akarok családot meg társat mert kényelmes ember vagyok
Vagy egyszerűen hiányzik belőlem a társkeresési ösztön és nem vagyok emiatt férfi, mi lehet az oka?
Nekünk aztán nem baj...😀
Több olyan hasonló embert ismerek akik sose voltak népszerűek a nőknél, és elvannak magukba 40-50 évesen is! Beletőrödtek aztán kész.
1. Mit érdekel az hogy más hogy él ha neked így jó.
2. 40 évesen a családosdit már úgy is lekésted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!