Vannak még olyan hozzám hasonló emberek, akik nem vágynak gyerekre, családra és az ezzel járó felelősségre? (Többi lent)
Amikor kikérdeztem a környezetemben élő embereket erről a témáról ,nemtől függetlenül rögtön rávágták hogy persze.Lassan úgy érzem magam mint aki abnormális ,mivel nem vágyom erre a fajta életre.Rengetegszer mondták már hogy, ez úgyis változni fog mivel fiatal vagyok még,meg hogy akkor egyedül fogok megöregedni,meghalni...stb!
Mellesleg ezért is nézek értetlenkedve,amikor hallom hogy az xy már betéve tudja a születendő gyereke nevét,azt hogy milyen lesz a szobája és lázban ég! De én, ezt egyáltalán nem érzem.Sőt egyenesen megijeszt a gondolat !
18/L
Előre is köszönöm
Ne foglalkozz ezzel a témával! Tanulj, szórakozz,élj a hobbidnak, legyél szerelmes. Ahogy nyolc évesen még nem az érettségire készülünk, 18 évesen sem kell a családalapítással foglalkozni :-)
Ok, van akinél becsúszik a véletlenke gyerek már ekkor, de az sokkal kirívóbb eset annál, mint aki nem akar még ebben a korban gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!