Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége nyújtani is tudja azokat az elvárásokat amiket elvár a férfiaktól?
A férfiak nem ugyanazt várják el a nőktől, mint nők a férfiaktól, szóval akármennyire is tudom azokat nyújtani, amiket én elvárok, ez semmit sem jelent.
Nem tudom, hogy lehet-e itt nehézségi sorrendet felállítani, és nem is tudom, hogy egyáltalán van-e értelme. Valakinek egyszerű teljesítenie azokat az elvárásokat, amit a másik nem felállított vele szemben, másnak nehezére esik azt is teljesíteni, amit saját magától vár el, nemhogy amit más vár el tőle. Emberenként változik.
Nekem személy szerint könnyű megfelelnem a legtöbb elvárásnak velem szemben, mondhatni "teljes csomag vagyok", viszont mondjuk azok, akik szerencsétlenebb helyzetben vannak (nem olyan vonzók, nem volt lehetőségük annyit tanulni, nincs olyan kiegyensúlyozott életük, bármi), nekik nyilván nehezebb lesz a párkeresés. Ez nemektől teljesen független, én úgy gondolom, személyenként változik.
Általában nem. (Most tekintsünk el attól, hogy a hozzászólások alapján a gyk-n vannak a világ legtökéletesebb női. A valóságban csak simán önfényezők, kevés tartalommal.)
Pl. a legtöbb nő úgy vár el egy érzelmileg stabil és támogató társat, hogy ők maguk érzelmileg instabilak és megrekedtek a tinikorban.
Egy csomó túlsúlyos nő ismerősöm csak sportos pasival hajlandó összejönni. És találnak is ilyen pasikat.
A "legyen lakása és kocsija" szövegeket is egy csomó lakás és kocsi nélküli nőtől hallani és ők is találnak pasit.
Még többet is tudok (tudnék).
Én annyit várok el, hogy legyen normális, ne tengjen-lengjen a vakvilágban, külsőre tűnjön egészségesnek (normál súly, ne rohadjon semmi rajta, stb.), tudjon a pénzzel bánni, legyen kis humora, ja meg ne legyen pszichós és túl negatív.
Sajnos ezeken a szűrőkön elég sokan fennakadnak.
Ennyit mondjuk én tudnék nyújtani (+ ez-az), mégis vagy csak bacni kellek, vagy olyan szinten mániákusan rámtapadnak, hogy utána fél évekre elmegy a kedvem a társkereséstől. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!