Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőke haj miért hátrány férfiként az ismerkedésben? Ezt többször is hallottam már, férfiaktól és nőktől is egyaránt
Figyelt kérdés
Hogy a legtöbb nőnek inkább a sötét hajú férfiak tetszenek, ha kellene választani, vagy hogy a szőke férfi egyáltalán nem tetszik.
És ez igaz a szőke, de még a sötét hajú nőkre is.
2018. nov. 24. 08:51
1/10 anonim válasza:
En szoke vagyok, es pont azert akartam mindig fekete pasit, hogy ne hasonlitsunk. Ugye momdanom sem kell, soha nem volt fekete. Baratom sotetszpke, de nem cserelnem le egy sotetre.
2/10 anonim válasza:
Persze, elméletben én is a sötét hajú pasikra bukom, de a férjem szőke, kék szemű, kb mint a mesebeli herceg (vagy mint egy SS-tiszt, kinek mi jut eszébe róla). A valóság gyakran más, mint amit elképzel az ember, ezen én nem aggódnék a helyedben. Nem hátrány, ha valakinek tetszel, annak szőkén, feketén, tökmindegy, de ugyanúgy tetszeni fogsz.
3/10 anonim válasza:
Szerintem a szőke haj egy kissé "lányos", a világos színek eleve nem túl férfiasak, inkább a sötét színek tudják hozni a férfias jelleget: sötét haj, sötét szem, abban ott van az őserő, a tűz. Szerintem a legtöbb nőnek ez a kombó az ideálja.
4/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a szőkék.
5/10 anonim válasza:
Nekem nagyon kicsit hátrány, mert a sötét hajra bukom.
Ezzel együtt, a nő érdekel, és nem a hajszine, nincsenek buta előítéleteim, hogy milyenek a szokek.
6/10 anonim válasza:
Nem tapasztaltam soha, hogy a férfiaknál ez hátrány lenne, inkább előny. A magas, szőke, svéd meg ausztrál férfiak inkább kifejezetten népszerűek.
7/10 anonim válasza:
Szőke herceg fehér lovon...Ja, pont úgy hangzik, mint valami komolyan hátrányos tulajdonság.
8/10 anonim válasza:
A legtöbb nő a karakteres, szőrös mellkasú/kezű férfit szereti, ez szőke hajnál nem látszik annyira.
9/10 anonim válasza:
Nekem is eddig az összes barátom barna volt, sőt, ez is tetszik, viszont a mostani szőke, zöldszemű. Azért nem tetszenek a szőkék, mert olyan homogén szinüek. Viszont a barna hajúaknál elüt a hajszin a bőrtől. Még mindig nézem a barátom és csodálkozok, hogy milyen világos a szeme, a szempillája, milyen finom a bőre.
10/10 anonim válasza:
Velem egyszer közölte a csaj akivel szerettem volna többet barátságnál, hogy sűrű fekete hajú, 185 feletti, kigyúrtabb markáns hapsik a zsánere. 178 magas, kék szemű, ritka hajú, átlagos férfi voltam és vagyok is. Szerinted ezek után mit éreztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!