Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti összejönnétek egy férfivel akinek nincs
senkije (se család, se barátok)?
Figyelt kérdés
Soha nem volt nagy családunk, az Apám egyedül nevelt fel engem. Nemrég elhunyt szegény, így család nélkül maradtam teljesen (a nagyszülők már rég meghaltak). A Karácsonyt is egyedül tartottam, a kutya se nézett rám.
18 évesen voltak barátaim de az egyik elcsábította az akkori barátnőmet, így 10 éve nem beszéltem velük. Aztán lettek barátaim az akkori barátnőm révén, akivel 7 évig voltunk együtt, de a szakításkor mellette maradtak, így velük se beszéltem már 1 éve.
Ismerkedésnél nektek mennyire lehet probléma ez? Őrültnek és furcsának tartanátok? Mert ugye mindenkinek vannak barátai, akinek nincsenek annak meg ott a család.
Aham, nekem tényleg nincs. Ezért szeretek inkább itthon lenni, lehetőleg egyedül, olvasgatni, filmet nézni. nincsen barátnőm (sajnos az idők folyamán elszakadtunk az a kettővel, aki volt), de vannak kedves ismerőseim. Ha muszáj emberek közé mennem (már pedig muszáj minden nap valamilyen formában), akkor természetesen nem vagyok aszociális, és próbálom örömként konstatálni a körülöttem lévő embereket. Ez sokszor elég nehéz feladat, lévén, ha kikerülnek az emberek az utcára, mind ego bajnok lesz, főleg az utakon, meg a boltban mikor sorba kell állni. :)
2019. márc. 15. 13:49
12/15 anonim válasza:
Akkor tulajdonképpen miben kételkedsz? Pont annyiról szól, amennyit leírtál most; az egyedüllét igényléséről, a magányos feltöltődésről. Senki nem gondolja, hogy aki introvertált, annak egyáltalán nincs szüksége emberi kapcsolatokra.
2019. márc. 15. 13:57
13/15 anonim válasza:
Nem kételkedem, de pont magamból kiindulva tudom, h csak egy hajszál választja el az introvertált embert az aszociálistól. Erre pedig nagyon oda kell figyelni. Sok negatív tapasztalat után gyorsan azt gondolhatja egy introvertált, h nincs szüksége emberi kapcsolatokra... Pedig van, még hozzá létfunkcióként. És minél többet ápol, annál jobban érzi magát, annál egészségesebb lesz a pszichéje.
2019. márc. 15. 14:09
14/15 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt.... nem is lenne kedvem annyi emberrel jópofizni csak mert úgy illik. De azért első egy két randin ne dobd be ezt, mert aki nem ismer még könnyen levonhat olyan következtetéseket alaptalanul mint itt néhány kommentelő
2019. márc. 15. 14:52
15/15 anonim válasza:
Nekem nem lenne probléma, attól még mert valakinek nincsen baráti köre a attól lehet sokkal, de sokkal különb ember azoknál akiknek mindenki a haverja.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!