Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, akinek nagyon gázosan viselkednek a családtagjai?
Nemtom hány éves vagy, de egyetemen már ne legyen téma a család... okok 15 évesen még beleszól a család valakinek az életébe... de egyetemen?
Sztem senki, nem csak lányok, nem bírják hosszútávon ha a párjuka családját előtérbe helyezi velük szemben. Szal sztem akkor jársz jól, és akkor fog csaj megmaradni melletted ha ignorálod a családodat
Figyi nálam :D
Nagymutter - hasadt személyiség, nárcisztikus zavar, beszélke hozzá a falak
Teszvírem - 70es IQ, korától sokkal el van maradva
Nagybátyám - aszexualitás
Apám - megalománia, masszív alkoholizmus
Anyám - nárcizmus, sárkánykodás, ilyen szuicid hajlamok
Másik nagyanyám - nárcizmus, megalomániának ilyen enyheváltozata
nagyapám - szélsőliberális felfogás, öregkori dumálások kaja közbe gusztustalan betegségekről, politizálás (sajno Demokratikus Koalíció drukker)
másik nagyapám - enyhe fafejűség, mindent irányítani akarás
nagynéném - vidám vasárnap szekta
unokatsetvéreim - egy ilyen hipszter szar a másik meg krónikus hazudozó.
Jó család mi? :D Seejted velem mi van :D
Nézd, aki igazán szeret, annak ez nem okoz gondot, nekem sem okozna.
Te érzed, hogyan fog haladni a kapcsolatod a barátnőddel, mennyire szeretitek egymást. H felhozza a témát, leülteted, felvázolod a helyzeted. Ha tudja mire számíthat, máshogy fog reagálni, mintha bedobnád a mélyvízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!