Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal vagy fiúval, akinek baleset miatt hiányoznak az alsó végtagjai?

Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 17:53
1 2
 1/13 opened paradise ***** válasza:

Kerekesszékben van,vagy nem annyira és protézissel tud járni?

Amúgy tetszik nekem?

Jól kijövünk?

Emiatt megkeseredett,vagy humorral kompenzálja,ugyanúgy él?

Ezeket kéne tudni...

2015. nov. 7. 17:57
 2/13 anonim válasza:
0%
Nem. Nem sok csonkolt végtagot láttam eddig, de elsősorban nem a látvány miatt, hanem úgy érzem, hogy egy váratlan esemény esetén egy ép emberrel (tehát az érzékszervek is rendben vannak) nagyobb biztonságban vagyok (utcai támadás/rablás, tűz, rosszullét, autóbaleset, gyerekkel van valami).
2015. nov. 7. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs így látatlanban.
2015. nov. 7. 18:35
 4/13 anonim válasza:

Sajnálom, de nem.

Nem hiszem, hogy tudnék teljes értékű életet élni ilyen partnerrel, tudom ez önzőség. Aztán lehet az élet egyszer rám cáfol ebben a kérdésben, sose tudni.

2015. nov. 7. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem kicsit provokatív a kérdés. Na de konkrétan válaszolva: Bármennyire is rosszul hangzik, egy fogyatékos mindig fogyatékos lesz. Ahhoz hogy egy ép és egy fogyatékos ember között komoly kapcsolat alakuljon ki, ahhoz mindkét félnek nagyon nyitottnak és toleráns személyiségnek kell lennie. Persze én is olvastam már eszményi romantikus történetekről egyes liberális mintaországokból (Ausztrália, Norvégia stb.), de Mo.-n a társadalmi berögződés ezt nem tenné lehetővé.
2015. nov. 7. 19:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze.
2015. nov. 7. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem jönnék vele össze. De ha valakivel együtt vagyok már, és baleset következtében amputálni kell valamelyik végtagját, akkor ez miatt nem hagynám el.
2015. nov. 7. 20:19
 8/13 anonim válasza:

Szintén azt tudom mondani, ha a barátnőm veszítené el, akkor sem hagynám el soha, mert szeretem, és ugye jóban rosszban, utána már bármi történne akkor is őt szeretem. :)

Az viszont, hogy bele tudnék-e szeretni valaki olyanba, aki ilyen, az más kérdés, az ismerkedést biztos nem közülük kezdeném, mert azért elsőre ha valakire ránézünk fontos, hogy vonzó legyen.. De ha a sors úgy hozná, hogy valami okból kifolyólag több időt kell vele töltenem, például munkahely bármi, és attól még lehet szép jófej aranyos kedves, ha megkedvelném és beleszeretnék akkor kialakulhatna akár az is.. De tény, meglátnám nem tervezném, csak ha úgy alakulna.

2015. nov. 8. 04:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyetemen tetszett egy kerekesszékes pasi. Csak egy közös óránk volt, de abban a félévben nem lógtam egyikről se, csak hogy láthassam. Elég mimóza voltam, így utólag pedig esélytelen kideríteni ki ő. Egyszem lány voltam a szakon, másik 200 pasi közül mégis ő kellett volna.
2015. nov. 8. 17:06
 10/13 anonim válasza:

Én igen.

Lehet, hogy furán hangzik, de ha az az ember teljes életet tud élni amputált végtagokkal is, és nem lát mindent negatívan, lehet vele mindenről beszélgetni, nem csalna meg mint a legtöbb fiú (tisztelet a kivétel) és szeretne illetve humora is lenne akkor természetesen. Lehet, hogy kicsit ódzkodnék a látványától, de megszoknám. Ez sem sokkal másabb, mint amikor annyian millió fültágítót tesznek a fülükbe meg tele vannak tetoválva. Csakhogy akinek amputláni kell egy végtagját az muszályból csinálja. Az aki teletetoválja magát az pedig magától olyan amilyen. Ja, és ahogy a divat változik, lehet, hogy tíz év múlva az lesz a divat, hogy az embereknek nincs karjuk/lábuk

2015. nov. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!