Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora kereslet a nem olyan csinos nőkre is?
Figyelt kérdés
Azt látom interneten de még munkahelyen is hogy az ilyen nem csinos, elhízott elhanyagolt nőkre is repülnek a férfiak. Hogy lehet az hogy ilyen nők iránt is nagy a kereslet?2019. márc. 14. 17:31
11/20 anonim válasza:
Nehéz csinos barátnőt szerezni. Nekem például 39 évesen lett először barátnőm, ő csinos. Soha nem adtam lejjebb az igényeimet.
12/20 anonim válasza:
Mert a rinyálós, méteres körmös plázalibák nagy része nem művelt, nem fantáziadús és főzni sem tud. Nőként nekem is a mackósabb férfiak tetszenek, a viselkedésük miatt: kedvesek, udvariasak, szintén fantáziadúsak, műveltek, empatikusak; nem nárcik, nem flegmák, nem puszilgatják a bicepszüket, nem "tesó"znak, érzelmileg nem bölcsis kiskamaszok, stb.
13/20 anonim válasza:
Mert az emberek nagy része "nem olyan csinos". A nők és férfiak sem. Mégis a legtöbben párkapcsolatban vannak és boldogok a párjukkal. (Legalábbis kezdetben.)
14/20 anonim válasza:
ma 17:50 Érdekes meglátás. Én a fordítottját tapasztaltam. Sokkal könnyebb egy csinosnak mondott nőt ágyba vinni, mint egy átlagosnak mondott nőt.
15/20 anonim válasza:
14es kényelmes kiskamasz: és gondolod, hogy csak neked olyan könnyű ágyba vinni az olyan nőket, ha-ha :D
16/20 Clay Morrow válasza:
A férfiak elég nagy rétege beéri akár a rondább nővel, csak azért, hogy a pinut megkapja. Ezért van az, hogy legyen akármilyen ronda és csúnya, igénytelen és akár büdös is egy nő, úgy is van nem egy olyan férfi aki elfogadja és rámegy. Fordítva ez már nem működik ugyebár.
17/20 anonim válasza:
Mert náluk van a punci.
És attól lehet jófej, szerethető és főleg hűséges szerető.
De leginkább mert a jó csajok a férfiak 70-80%-át le se s$@rják. Igy ők kénytelenek beérni a nem olyan csinos kategóriával, hogy nem maradjanak egyedül.
18/20 anonim válasza:
Mi a gond ezzel? Csak a szép, az átlagos nők szeretnének kapcsolatot szerinted? Vagy van, hogy egyesek igen, mások meg nem érdemlik meg a társat?
Az általad említett "elhízott elhanyagolt nők" is tudnak műveltek, pozitív életszemléletűek lenni, és van nekik is jó tulajdonságaik, csak fel kell tudni fedezni.
19/20 anonim válasza:
Mert a kinézet nem minden, aki nem csak szexet akar egy kapcsolatban, az a megfelelő személyiséget is nagyra értékeli a partnerében. Totál átlagos nő vagyok, bőven van nálam szebb, csinosabb, nagyobb mellű, kerekebb seggű, mégis én kellek a páromnak, nem vár a "jobbra", nem megelégszik velem, hanem kívül-belül megfelelőnek tart. Ugyanígy én is elfogadom őt olyannak, amilyen, nem vágyom másra, hiába lenne esetleg külsőre jobb pasinál is esélyem.
20/20 anonim válasza:
Ó még 5%-on vagyok, mert kimondtam az igazságot :D Beszarás ez az oldal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!